İşte FETÖ analizi... Darbenin Ayak Sesleri "ÖZGÜRLÜK ZAMANI - ŞİFRELER"

Yazarımız Varol Yüksel haberplatosu okurları için hazırladığı yazı dizisinde FETÖ darbesinin analizini yaptı. Her gün bir yazının paylaşılacağı yazı dizisinin bugünkü konusu FETÖ mensuplarına ve kamuoyuna birçok şifrenin gizlenerek nasıl ulaştırıldığı, hadiselerin nasıl ustalıkla ters yüz edildiği ile alakalı.

  • 2652

Yazarımız Varol Yüksel, Haber Platosu okurları için hazırladığı "FETÖ DARBESİNİN AYAK SESLERİNİN ANALİZİ" yazı dizisinde FETÖ darbesinin analizini yaptı. Başka hiçbir yerde bulamayacağınız bu analiz serisi, aklınızı kurcalayan birçok soru işaretine cevap aramayı vaad ediyor.

İşte Varol Yüksel'in hazırladığı "FETÖ DARBESİNİN AYAK SESLERİNİN ANALİZİ" serisinin ilk bölümü....

FETÖ DARBESİNİN AYAK SESLERİNİN ANALİZİ (1)

Prof. Dr. Osman ÖZSOY’un; 14 Haziran 2016 tarihinde kayda alınan,  FETÖ'nün kontrolünde bulunan ve internet üzerinden yayın yapan bir kanalda ÖZGÜRLÜK ZAMANI isimli bir programdaki konuşmasını 01 Ağustos 2016 tarihinde hayretler içinde izledim.

Dikkatli bir nazarla izlendiğinde bu programda FETÖ mensuplarına ve kamuoyuna; birçok şifrenin gizlenerek nasıl ulaştırıldığını, hadiselerin nasıl ustalıkla ters yüz edildiğini ve mensuplarına nasıl umut tacirliği yapılarak ayakta tutulmaya çalışıldığını adeta yaklaşan bir darbenin ayak seslerinin işaretlerin nasıl mahirane verildiğinin tespiti ile alakalı görüş ve düşüncelerimin sizinle paylaşılması isteği bu yazının konusunu oluşturmaktadır.

Ordudan ihraç edilen askerler listesi... 3.185 kişilik isim, rütbe, sınıf listesi

İletişim ve siyaset bilimi dersleri konularında üniversitede dersler veren ÖZSOY ve karşısında yer alarak çanak sorularla programı yönlendirmeye çalışan sunucunun konuşmalarını, birkaç saatimi de alsa üşenmeden çözümlediğim halini ve hemen alt tarafında parantez içinde yazılan yorumlarımı sunuyorum. 

YAZININ TAMAMI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ...

Bakmadan Geçme