NATO subayları kaçırdıkları Erdoğan'a öyle bir iğne yapacaktı ki...

15 Temmuz üzerindeki sis perdeleri bir bir aralanıyor. Peki ilk hedef olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aslında kimler kaçıracaktı? Türk askeri üniforması giymiş SAT komandosu görünümlü hainler mi, hayır. İlk planlan, NATO subaylarının kaçırması yönündeydi? Peki Erdoğan kaçırıldığında nereye götürülecekti ve kendisine ne yapılacaktı?

  • 7250

15 Temmuz’da “gavurlar” ve yerli maşalarının hain planlarını Türk milleti Allah’ın yardımı ile bozdu…

FETÖ maşası ile ABD, NATO, İngiltere, Almanya dörtlüsünün darbe görünümlü işgal harekatına kahraman Türk milleti 238 şehit vererek “dur” dedi.

Peki ilk hedef olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı aslında kimler kaçıracaktı? Türk askeri üniforması giymiş SAT komandosu görünümlü hainler mi, hayır. İlk plan, NATO subaylarının kaçırması yönündeydi? Onlar beceremeyince B planı olarak SAT komandosu görünümlü hainler devreye girmiş! Peki Erdoğan kaçırıldığında nereye götürülecekti ve kendisine ne yapılacaktı?

Soruların cevabı bu haberde…

"Erdoğan'ın gazetesinden" al haberi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığı ile bilinen Turkuvaz Medya Grubu bünyesindeki Takvim gazetesi, işte bu ve benzeri birçok soruya cevap bulmak için kolları sıvadı. Takvim gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler, “bir eli Beyaz Saray’da, bir eli Pentogan’da olan” ve CIA’da neler olup bittiğini çok iyi bilen bir “dost”una onlarca soru yöneltmiş. Aldığı cevapları da köşesinde aktardı.

Diler’in yazısında akıllara seza bilgi ve iddialar var.

Diler’in kaynağına göre, darbe girişimini planlayanlar ABD ve NATO… Yan rollerde İngiltere ve Almanya var… Uygulayıcı ise FETÖ…. Peki merkez üssü neresi darbenin? Adana’daki İncirlik üssü…

Öyle “kulaktan dolma” martavallar gibi değil Diler’in yazısı; “İncirlik” deyip kestirip atmıyor, isim de veriyor.

Bizzat darbeyi yönettikleri iddia edilen Türkiye’deki 4 NATO subayının ismini…

İşte o isimler:

 Albay John C. Walker (İncirlik), Albay Michael Manion (İncirlik), Yarbay Timoty Cook (İzmir) ve Yarbay Mark Coker (Ankara)...
 

Şöyle diyor Ergün Diler:

“Darbenin arkasındaki isimler bunlardı.
Bunlar operasyonu yürüttü! Türk ordusu içindeki DARBEYE karışanlar ve daha üst rütbeli komutanlar dahil çok kişi bunlardan EMİR ALIRDI!
Darbecilerden pek çoğu Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'dan emir almaz bunlardan alırdı. Siz bilmezdiniz ama... Bunları bilmediğiniz için de 15 Temmuz'u anlamakta zorlanıyorsunuz!”

Peki Erdoğan’ı kimler kaçıracaktı ve ona ne yapmayı planlıyorlardı?

Diler, bu sorulara da cevap veriyor:

“Darbe girişimi tek noktadan yönetildi. Merkez İncirlik Hava Üssü... İncirlik NATO'dur, NATO da İncirlik... Belki 5 NATO üssü daha vardır merkez olarak gösterilen ama İncirlik başkadır. İncirlik, Amerika için Türkiye'den çok daha önemlidir.

Komuta merkezi de bu nedenle İncirlik'ti.

Albay John C. Walker (İncirlik), Albay Michael Manion (İncirlik), Yarbay Timoty Cook (İzmir) ve Yarbay Mark Coker (Ankara)...

Darbenin arkasındaki isimler bunlardı.

Bunlar operasyonu yürüttü! Türk ordusu içindeki DARBEYE karışanlar ve daha üst rütbeli komutanlar dahil çok kişi bunlardan EMİR ALIRDI!

Darbecilerden pek çoğu Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'dan emir almaz bunlardan alırdı. Siz bilmezdiniz ama... Bunları bilmediğiniz için de 15 Temmuz'u anlamakta zorlanıyorsunuz!

Darbenin en önemli 4 komutanının görevleri de farklıydı.

Öncelikli olarak Başkan Erdoğan'ı alacak ekibi yöneten kişi Yarbay Timoty Cook'tu. Aralarında birçok CIA ajanının olduğu ekip Başkan Erdoğan'ı Marmaris'teki otelinden alıp, İzmir'deki NATO üssüne götürecekti. Burada özel bir iğne yapılacak olan Başkan Erdoğan artık eskisi gibi olamayacaktı.

 Başkan Erdoğan'ın ele geçirilme planında cinayet kesinlikle yoktu. Erdoğan ne kadar kayıp verilirse verilsin sağ olarak İzmir NATO üssüne götürülecekti.

Yapılan iğneden sonra, Ankara'ya transfer edilecek Erdoğan için zor günler başlayacaktı. Bazı paşalar önceden ayarlanmıştı. Suriye'deki kimyasal silah bile Erdoğan'ın üzerine kalacak bir suç olacaktı.

İhanetler mahkemede tavan yapacaktı. Yalanlarla Erdoğan yalnızlaştırılacaktı. Yanında bir tek ailesi kalacaktı. Büyük ihtimal bir sonraki adım LAHEY, yani SAVAŞ SUÇLARI MAHKEMESİ olacaktı... Bu adamlar planı böyle yaparlardı. Sen de bilirsin ki tek sonuç için yola çıkılmaz! Yalnız şunu unutma, bu plan hala yürürlükte!”

 

DARBENİN BAŞARISIZ OLMASININ NEDENİ BİR TÜRK SUBAY

 

Peki darbe aslında niye başarısız oldu?

Darbeyi başarısız kılan en büyük etken tabii ki Allah’ın yardımı ve Türk milletinin kahramanlığı…

İşte görünmez kahramanların başında da “melanet yuvası” İncirlik Üssü’nde görevli bir Türk subayı…

Ergün Diler’e kulak veriyoruz yine:

“Darbenin başladığı ilk saatlerden itibaren her şey plana uygun gidiyordu. İncirlik'ten her nokta yönetiliyordu. Ancak o Türk subayı, kendi kararıyla İncirlik Hava Üssü'ndeki ilgili birimin elektriğini kesti. Daha sonra Ankara, bütün üssü elektriksiz bıraktı. İşte o andan itibaren darbe, başarısızlığa doğru yönlendi. Başkan Erdoğan'ı almaya otele giden Türk ekip, B Planı'nın bir parçası olarak harekete geçti.

Aslında Yarbay Timoty Cook'un CIA ajanlarından oluşan ekibi, Erdoğan'ı alacaktı. Onların başarısız olma ihtimali hiç yoktu. B Planı pek ihtimal dahilinde olmadığı için Türk ekip çuvalladı. Bütün acemiliğin nedeni bu! Kendilerine görev geleceğini bilmiyorlardı.

Zamanlama sorunları bu nedenle yaşandı. İNCİRLİK KÖR olunca bunlara "YÜRÜYÜN!" emri verildi.

Ama oyun bozuldu! Bozan da tek bir TÜRK SUBAY'dı”

 

İzlemeye devam…Bakalım 15 Temmuz’un perde arkasına ilişkin daha neler çıkacak?

15 Temmuz ihanetinin kodlarını çözmek için çaba sarf etmeye devam…

Kodları çözmek için soru sormaya devam…

 

ZİHİNLERİ KEMİREN SORULAR

İşte zihinleri kemiren bu sorulardan ilk akla gelenleri:

-          Bu darbe görünümlü işgal girişiminin lideri kim?

-           Darbe girişimi talimatını kim/kimler verdi?

-          Darbe girişiminde üst akıl kim?

-          Darbe girişiminin Türkiye’deki sivil lideri var mı, varsa kim?

-           Darbe girişimi başarıya ulaşsaydı hükümeti kim kuracaktı?

-           Cumhurbaşkanı kim olacaktı?

-          Başbakanlık koltuğuna kimi oturtacaklardı?

-          Finansmanı nasıl sağlandı, parayı kim bulup verdi?

-          Hangi gazeteciler darbe girişiminin bizzat  içindeydi?

-          Genelkurmay'da aslında neler yaşandı?

-          Hain olarak bildiklerimizin içinde “gürültüye giden”, dahası “kahraman” olanlar da vardı mı?

-          “Kahraman” olarak bildiklerimizin için de “el çabukluğu” yapıp kendini gizleyen “hainler” olabilir mi?

-          Akıncı Üssü'nde gerçekte neler oldu, neler yaşandı?

-           İstihbarat neden eksikti ve zamanında haber verilmedi?

-          Recep Tayyip Erdoğan dışında herkes bu darbeyi nasıl biliyordu?

-          Erdoğan’ın yakın çevresinde gözükenlerden “dik duramayan” var mı?

 

 

Bakmadan Geçme