AVRUPA ÜLKELERİNDE 'ERDOĞAN DİKTATÖR' SÖYLEMLERİ NEDEN BU KADAR YANKILANIYOR?

Halk ile yapılan röportaj analizlerimden şu kanaata vardım Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında basına yansıtılanla halkın söylemlerin bir olmadığını gördüm.

  • 1765

Halk ile yapılan röportaj analizlerimden şu kanaata vardım; Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında basına yansıtılanla halkın söylemlerin bir olmadığını gördüm.

BİR BAKALIM AVRUPA'DA  BASIN  NE DİYOR?

ÜLKEMİZDE basın özgürlüğü olmadığı öne sürülüyor, OHAL uygulaması öne sürülüyor, darbenin senaryo olduğu söyleniyor,mülteciler öne sürülüyor,terör öne sürülüyor, savaş yanlısı olduğu öne sürülüyor ve halkına zulm ettiği öne sürülüyor vs. Oysaki kendileride gayet iyi bilmekteler Türkiye'de neler olup bittiğini. 

Bunları maalesef yılanın başı olduğunu GEZİ olaylarında gördük ve biliyoruz. Bütün bu söylemleri öne sürenler acaba kendi ülkelerinde neler olup bittiğini bilmediğimizi mi sanmaktalar? Tencere dibin kara seninki benden kara demiş atalarımız. Herkes kendine baksın.

GELELİM DİKTATÖR SÖYLEMLERİNE

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan hakkında yukarıda söylenenlerin aksine.. halkın aynası olan basın mensuplarının tek korkuları İSLAMİYETİN Avrupa ülkelerine yayılmasıdır. rnKamu araştırmaların da %80 i bunu göstermektedir. rnBir ikinci neden daha var; yanlız bunu açık bir şekilde dile getiremiyorlar. Türkiye'nin asla kalkınmasını ve güçlenmesini istemiyorlar. ERDOĞAN 'ı istememelerinin ve diktatör demelerin altında bu iki sebeb yatmaktadır. rnÜlkemize karşı bölücü terör örgütlerini her fırsatta desteklemelerinin altında yatan nedende budur.

Sayın Cumhurbaşkanımız onların söylemlerine göre halkına karşı diktatör olmadığını malum hepimiz bilmekteyiz. ÜLKEMİZE saldıran dış ve iç siyonist emperyalist güçlere karşı dik duruşunu sergilemesi DİKTATÖR lükle lanse edilemez. 

Her fırsatta Özgürlük ve demokrasiden bahseden Avrupa  her konumda insan hak ve özgürlüklerini katlediyor. 

Şimdi soruyorum DİKTATÖR kim?

Şu üç günlük Dünya da barış huzur içinde yaşamanız temennilerimle. 

ALLAH Türk ulusunun ve milletinin yar ve yardımcısı olsun.

Bakmadan Geçme