Yeni Zelanda devlet mi Rothschild'in özel şirketi mi?

Yeni Zelanda Merkez Bankas'nın hacklenmesi, küreselcilere indirilen en büyük darbe olarak değerlendiriliyor. Çünkü Yeni Zelanda her ne kadar devlet statüsünde ise de aslında Rothschild Hanedanlığı'nın özel şirketidir.

  • 3034
Yeni Zelanda devlet mi Rothschild'in özel şirketi mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

(HABER PLATOSU - ÖZEL)

Yeni Zelanda Merkez Bankası'nın hacklenmesi, küreselcilere indirilen en büyük darbe olarak değerlendiriliyor. Çünkü Yeni Zelanda her ne kadar devlet statüsünde ise de aslında Rothschild Hanedanlığı'nın özel şirketidir. Bu şirkette başta İngiliz Kraliyet Ailesi olmak üzere Hollanda, Danimarka ve Isvec kraliyet ailelerinin sömürdüğü paraları ve altınları saklanır. Irak ve Saddam'ın, Libya ve Kaddafi'nin İngiltere tarafından el konulan ve gasbedilen altınları da Yeni Zelanda'ya kaçırılmıştı. Hatta ABD Hazine Bakanligi'na ait olup, devletin zırhlı kasası olarak korunan Kentucky eyaletindeki Fort Knox'daki Amerikan altınları da gizlice çalınıp Yeni Zelanda'ya kaçırılmıştı.

 

Yeni Zelanda'ya saldırmak demek, endirekt değil, direkt olarak İngiltere'ye ve de Rothschild Hanedanlığı'na saldırmak demektir ki buna da bu gezegende bir tek Pentagon istihbaratı cesaret edebilir.

Bakmadan Geçme