Ünlü isimler Mustafa Toygar'ın oğlunun düğününde buluştu

Haber Platosu yazarı Mustafa Toygar'ın oğlu Ali Ramazan Burcu Ilgın ile dünya evine girdi. Düğün, siyaset, fikir, bilim ve bürokrasi dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi.

  • 5517

Haber Platosu yazarı Mustafa Toygar’ın oğlu Ali Ramazan, Burcu Ilgın ile dünya evine girdi.


Genç çiftlere bizler de iki cihan saadeti ve bu evliliklerini hayırlı, sağlıklı evlatlarla ömür boyu sürdürmelerini diliyoruz.


Çok nezih ve görkemli bir düğündü

 

2 Temmuz Pazar akşamı, Ankara Demirspor havuz başı sosyal tesislerinde kır düğünü şeklinde yapılan törene Türkiye’nin tanınmış simaları katıldı.

Damadın Şahitliğini; Türk milliyetçiliğinin duayen isimlerinden, Türk Ocakları Onursal Genel Başkanı ve ATO Meclis Başkanı Nuri Gürgür, kurulma çalışmaları devam eden partinin muhtemel lideri Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, Meclisin en aktif isimlerinden, bir dönem AK Partinin Genel Başkan Yardımcılığı da yapan Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ ile Muhsin Yazıcıoğlu’nun kadim dostu, yazar, şair, bestekar, siyaset adamı, eski Tarım Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve Selçuklu Vakfı Genel Başkanı Lütfü Şehsuvaroğlu yaptı.

 

Düğüne çok önemli isimler katıldı

 

Düğüne; bir dönem, Türk Ziraat Yüksek Mühendisleri Birliği Genel Başkanlığı, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı, Türkiye Zirai Donatım Kurumu Gn. Md. ve yönetim kurulu başkanlığı, BBP Gn. Başkan Yardımcılığı da yapan Türk milliyetçiliğini duayen isimlerinden Prof. Dr. Orhan Arslan, ülkücülerin simge isimlerinden, bir dönem BBP Genel Başkan Yardımcısı ve Selçuklu Vakfı Gn. Başkanlığı da yapan Prof. Dr. Turan Güven, BBP E. Gn Bşk Yrd.’larından Türk Hareketi Genel Başkanı E. Kur. Albay Atila Şimşek, BBP Genel Başkan Yardımcısı İlker Kayalıoğlu, BBP Yüksek İstişare Kurulu Başkanı, araştırmacı yazar Hakkı Öznur, eski BBP Genel Başkan Yardımcısı ve BBP YİK Üyesi Hilmi Güneş, Enerjisa Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Gültekin, TİGEM Genel Müdürü Mehmet Taşan,  Eksen Eğitim Sen Genel Bşk.’ı İsmail Yıldız, Nizam-ı Âlem Ocaklarının efsane genel başkanları Tuna Koç ve Yavuz Ağıralioğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Gn. Md. Yardımcısı Ali Odabaş, eski TBMM Başkanı Genel Sekreter Yardımcısı Haydar Çiftçi, Doğu Türkistan’dan Sultancan Satuk, Erzurum’dan yazar Emrullah Önalan katılanlar arasındaydı.

Ayrıca yazarımızın asker kökenli dostlarından; Genlkurmay E. Sağlık Daire Başkanı E. Tabibip Albay Zeki Erçil, E. Tabip Albay Naci Çelikkan, E. Albaylar; Mehmet Çıkman, Mahmut Sındır, Orhan Kıratlıoğlu, Hüseyin Toraman, Fevzi Askar, İrfan Demircan da düğüne katılanlar arasındaydı.

Çevreci gelin

Gelin Burcu Hanım çevreci çıktı. Günlerce kendi eliyle hazırladığı 300'den fazla çam fidesini nikâh şekeri yerine konuklara dağıttı.

Yazarımız Mustafa Toygar’dan Teşekkür

Yazarımız Mustafa Toygar, düğüne bizzat katılanlara, çok önemli mazeretlerinden dolayı katılamayacaklarını belirterek tebrik mesajlarını ileten dost ve arkadaşlarına hitaben bir teşekkür mesajı yayınladı. Mesajında; “Bu mutlu günümüzde aramızda olan; dost, arkadaş ve akrabalarımız ile çok önemli mazeretleri dolayısı ile aramızda olamayan ancak tebrik mesajlarını ileten dostlarımıza en kalbi duygularla teşekkür ederim. Mutluluğumuza mutluluk kattınız. Dostluğun, arkadaşlığın, akrabalığın en güzel örneğini sergilediniz. İnsanın, sevinçli-mutlu ve kederli günlerinde dost ve akrabalarını yanında görmesi sanırım dünyanın en harika duygularındandır. Tekrar sizlere teşekkür ediyorum”ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme