Tokat Gazeteciler Cemiyeti yönetimi güven tazeledi

Tokat Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel KuruldaTGC Başkanı Cemal İncesoyluer ve yönetimi güven tazeledi. Aynı yönetimle kongreye giden İncesoyluer yeniden TGC Başkanlığına seçilirken, TGF Denetim Kurulu Üyesi Kemal Özdilek de TGC Onur Kurulu Başkanlığına getirildi.

 

Tokat Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. TGC Başkanı Cemal İncesoyluer yeniden başkanlığa seçilirken, yönetimi de güven tazeledi. Olağan Kongrede Divan Başkanlığına Kemal Özdilek seçilirken, katip üyeliklere de Fatih Kahraman ile Fatih Yılmaz seçildi.Olağanüstü Kongresindeki yönetim listesiyle Genel Kurul seçimlerine giden Başkan İncesoyluer, “Yaklaşık bir yıldır ki ekibimle birlikte görev yapıyorum. Yönetim Kurulunda bulunan arkadaşlarımın olduğu listede hiçbir değişikliğe gitmedim. Çünkü, yönetim kurulundaki arkadaşlarla hem çok uyumluyuz, hem de 2016 yılında önemli faaliyetlerde bulunarak, 2017 yılını planladık” dedi.

Genel Kurul’da, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Denetleme Kurulu Üyesi Kemal Özdilek de TGC Onur Kurulu Başkanlığına seçildi. Kongre sonrasında TGC Yönetim Kurulu görev dağılımı yaptı. Buna göre, Başkan Yardımcılıklarına Yakup Orakçı ile Murat Onur, Genel Sekreterliğe Mihriban Koçaker, Mali Sekreterliğe Dursun Ekrem Er, Yönetim Kurulu Üyeliklerine de Taner Yeşilsu ile Nurhan İçmez seçildiler. Yönetim Kurulu Yedek Üyelikleri ise şu isimlerden oluştu: Mete Tanaydın İmamoğlu, Mustafa Turapoğlu, Ahmet Yılmaz, Kamuran Özdemir, Yakup Bir, Savaş Kalkan, Mustafa Işık.

Tokat Gazeteciler Cemiyeti yönetimi güven tazeledi

Öte yandan Denetleme Kurulu ve Federasyon Delegeleri de şöyle:

Denetleme Kurulu Başkanlığına Fatih Karaman, Üyeliklere Sırrı Sürer ve Fatih Yılmaz. Denetleme Kurulu Yedek Üyeliklerine: Uğur Ulugöl, Çetin Kamil Genç, Serdar Pazarlıoğlu.

Federasyon Delegeleri: Kemal Özdilek, Murat Onur, Hüseyin Kömür ve Musa Özdemir.

Cemal İncesoyluer Tokat Gazeteciler Cemiyeti başkanı oldu

Cemal İncesoyluer kimdir?

Tokat'ta doğan Cemal İncesoyluer, 1979 yılında Milli Gazete'de musahhih olarak başladı. Askerlik dönüşü Tokat'ta Birikim adıyla dergi yayımladı. Bir süre sonra dönemin Tokat Valisi Recep Yazıcıoğlu'nun basın danışmanı olarak 4 yıl görev yaptı. İHA'nın Tokatmuhabirliğini yaptı, Vakit gazetesinde Dış İlişkiler Müdürü ve Cuma Dergisi Genel Yayın Yönetmeni, Yeni Şafak gazetesinin Ankara Temsilcisi, Sağduyu ve Yeni Mesaj gazetelerinde haber müdürü, Menajer Dergisinin Yayın Koordinatörü, İHA haber redaktörü, Başkent Tv'de Genel Koordinatör olarak çalıştı. Ayrıca İskilip Belediye Başkan Yardımcısı, Denizli ve Mamak Belediyesi Basın Danışmanı olarak görev aldı. Ulusal ve yerel gazetelerde üç bini aşkın makalesi yayımlandı. "Bir Kent Bir Adam Bir Yorum" ve "Şafak Operasyonu" isimli iki kitabi bulunuyor. Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi olan İncesoyluer, Tokat Haber gazetesi ve Haber Platosu haber portalında günlük köşe yazıyor.

 

Tokat Gazeteciler Cemiyeti yönetimi güven tazeledi

Bakmadan Geçme