TERÖRE LANET

Bölücü terör örgütü PKK mensuplarının Hakkari Dağlıca'da düzenledikleri saldırı Türkiye'nin bir çok şehrinde protesto edildi.

  • 1262

Bölücü terör örgütütü PKK mensuplarının Hakkari Dağlıca'da düzenledikleri saldırı Türkiye'nin bir çok şehrinde protesto edildi.

Çankırı'da Anıt Alanı'nda toplanan bir grup, terör örgütü PKK'nın Dağlıca bölgesindeki saldırısını protesto etti.  

Çorum'da da bir grup teröre tepki yürüyüşü gerçekleştirdi.

Hürriyet Meydanı'nda bir araya gelen Çorum Ülkü Ocakları İl Başkanlığı üyesi grup,  terör örgütü PKK'nın Hakkari'ninDağlıca bölgesindeki saldırısını protesto etti.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde ise Atatürk Anıtı önünde bir araya gelen grup terör saldırısını protesto etti.

Sivas'ta Alperen Ocakları İl Başkanlığı organizasyonuyla kent meydanında bir araya gelen vatandaşlar da Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanı'ndan, 50. Yıl Kavşağı'na kadar yürüyerek terör saldırısını protesto etti.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde vatandaşlar terör olaylarına tepki amacıyla oturma eylemi düzenledi.

Mersin'in Erdemli ilçesinde de Hakkari Dağlıca'daki terör saldırısını protesto eden grup, Mersin-Antalya karayolunu trafiğe kapattı.

Türk bayrağı taşıyan ve Mersin-Antalya karayolunu her iki yönden trafiğe kapatan gruptakiler, çevreden geçen bazı araçlara ve otobüslere taş attı. Polis ekipleri araçları bölgeden uzaklaştırdı.

Afyonkarahisar'da ise kent merkezindeki PTT önünde bir araya gelen grup, sloganlar atarak, Askerlik Şubesi Bölge Başkanlığı önüne kadar yürüdü ve Dağlıca saldırısını protesto etti.

Kırşehir'in Kaman ilçesinde, sosyal medyadan organize olan ve ellerinde Türk bayrakları bulunan grup, ilçe meydanında bir araya geldi. Hakkari'deki terör saldırısını lanetleyen grup, sloganlar attı.

Bakmadan Geçme