Son bedduayı Gülenciler bile paylaşmadı

FETÖ'nün bir numaralı ismi Fetullah Gülen, beddualarına devam etti. Son dönemde FETÖ'ye karşı yürütülen operasyonlara tepki gösteren Gülen, 'Susan ne kadar insan varsa evlerine ateşler sal, yerin dibine batır. Zırvadan zirvesine kadar hepsini yerin dibine batır' dedi. Sosyal medyadaki FETÖ tetikçileri bile her bedduası kendisine dönen Gülen'in son bedduasını paylaşmadığı dikkatlerden kaçmadı.

  • 583

FETÖ'nün bir numaralı ismi Fetullah Gülen, beddualarına devam etti. Son dönemde FETÖ'ye karşı yürütülen operasyonlara tepki gösteren Gülen, "Susan ne kadar insan varsa evlerine ateşler sal, yerin dibine batır. Zırvadan zirvesine kadar hepsini yerin dibine batır" dedi. Sosyal medyadaki FETÖ tetikçileri bile her bedduası kendisine dönen Gülen’in son bedduasını paylaşmadığı dikkatlerden kaçmadı.

FETÖ'nün lideri Gülen, ozgurherkul.org sitesinde yayınlanan konuşmasında şu skandal ifadeleri kullandı:

"Bunları yapan ve bu yapılanlar karşısında dilsiz şeytan gibi susan ne kadar insan varsa, evlerine ateşler sal, yerin dibine batır, en yakın zamanda kahr u perişan eyle. Kim olursa olsun, zırvasından zirvesine kadar hepsini yerin dibine batır Allah'ım"

Bakmadan Geçme