Öz Ağaç-İş Sendikasından Kayseri'deki terör saldırısına sert tepki

Öz Ağaç-İs Sendikası Genel Başkan Vekili Av. Tuncay Dolu Kayseri'de gerçekleştirilen hain teör saldırısı sonrasında yaptığı açıklamada 'Terör örgütlerini maşa olarak kullananlar Türkiye'ye topyekun savaş ilan etmiş durumdalar ve diz çöktürmeye çalışıyorlar. Aziz Türk milleti bu oyunu bozacaktır.' ifadelerini kullandı

  • 1493

Kayseri’de on bini aşkın üyesi olan HAK-İş Konfederasyonuna bağlı Öz Ağaç-İş Sendikası, kentte meydana gelen hain terör saldırısı sonrası yaşanan olayı sert bir dille lanetledi ve üyeleri ile birlikte bayrak asma kampanyası başlattı.

Yaşanan hain saldırıyı lanetleyen ve kınayan Öz Ağaç-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Av.Tuncay Dolu açıklamasında şunları kaydetti:

“Bu sabah, yüreğimizi can evinden vuran bir haber aldık.Terör bu kez de binlerce üyemizin bulunduğu Kayseri'deki vatan evlatlarını hedef aldı.

Erciyes Üniversitesi yakınlarında bomba yüklü araçla gerçekleştirilen terör saldırısında 14 askerin şehit olduğu, 48 askerin yaralandığını büyük üzüntüyle öğrendik.

Melanet yuvası olan sözde büyük ülkeler ve onların terör örgütü hüviyetindeki güvenlik teşkilatları var terör örgütlerinin arkasında. Bu çok net. 
Bu güçler, terör örgütlerini maşa olarak kullanarak Türkiye'yi diz çöktürmeye çalışıyor.Vekalet savaşları yöntemi ile Türkiye'ye topyekun savaş ilan etmiş durumdalar.Bu aziz millet bu oyunu bozacaktır. Biz Kayseri’deki binlerce üyemiz ile birlikte evine aracına Türk Bayrağını as kampanyasını da başlattık.” 

Bakmadan Geçme