Meral Akşener meydanlarda sanki MHP'nin lideri gibi

Kırşehir'de miting yapan MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener adaylığın yanı sıra parti lideriymişcesine siyasi mesajlar da veriyor

  • 2200

Kırşehir girişindeki bir dinlenme tesisi önünde partililerce karşılanan MHP Genel Başkan adyı Meral Akşener, burada partililere seslendi.
Akşener konuşmasından satır başları şunlar; "19 Haziran'da kurultayımızı yapacağız. Çeşitli tartışmalar var. Hukuki olarak 19 Haziran'da yapılacak kurultay doğrudur, gerçektir, meşrudur. Elbette bir mücadele olacaktır. Ama biz gösterdik ki siz gösterdiniz ki Türkiye'nin en güçlülerinin ortaya çıkardığı tuzaklarla savaştık. Türkiye'nin en güçlülerinin masanın altından attığı tekmelerle uğraştık.

Her adımımızda bir tuzak, bir fitne ortaya konuldu. Ama o ülkücü feraset var ya o Türk milletine ait irfan var ya Anadolu'nun irfanı var ya hepsini yendi, geçti, yırttı attı. Biz sadece genel merkezimizle karşılıklı rekabet halinde değiliz. Biz, Türkiye'nin güçlüleriyle bir mücadele içindeyiz. Diyorlar ki niye aceleniz var. Bizim acelemiz var. İşte Almanya'da gözümüzün önünde olan, Türkiye'yi iki paralık eden, yarın başımıza dert olacak, pek çok probleme sebep olacak bu sözde Ermeni soykırım yasaları geçiyor ya bunların engellenmesi için acelemiz var. Çünkü biz iktidar olacağız."


 

Bakmadan Geçme