MEB, Müdür Yardımcılığı Sınav Takvimini Açıkladı

www.memur5.com'un haberine göre, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okulların Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı görevi ile ilgili beklenen açıklama geldi.

  • 2063

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okulların Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı görevi ile ilgili beklenen açıklama geldi.

www.memur5.com'un haberine göre, açıklama, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin tarafından sosyal paylaşım sitesi aracılığı ile yapıldı.

İlgili yönetmelikler çerçevesinde gerekli olan çalışmaları yaptıklarını belirten Tekin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Değerli arkadaşlar, müdür başyardımcılığı ve müdür yardımcılığı görevlendirme sürecine ilişkin bir açıklama yapmak istiyorum. Eğitim Kurumları Yönetmeliklerinin Görevlendirmelerine Dair Yönetmeliğimizin ilgili hükümlerini yargı kararlarına uygun olarak yeniden düzenliyoruz. Yargı kararı sonrasında oluşan bu sürece ilişkin gerekli hukuki mütalaaları aldık. Buna göre yazılı sınav sonucuna göre görevlendirmeleri 2016 yılı Yönetici görevlendirme kılavuzu çerçevesinde yapacağız. Tercihler 22-25 Ağustos tarihlerinde alınacaktır. Buna ilişkin duyurular bakanlığımız sitesinde yayınlanacaktır. Bütün arkadaşlara hayırlı olsun."

Bakmadan Geçme