Darbe sonrası hain planlar... Türkiye - İran Savaşı ve BOP Projesi

'Okuyucuya aynı şeyleri farklı kalemlerden okumaktan gına geldiğinin farkındayım, bu yüzden daha önce dillendirilmeyen bir duruma pencere açmak istiyorum' diyen yazarımız Tahir Erdem, darbe sonrası kaçınılmaz olan Büyük Ortadoğu Porjesi hayalinin nasıl ilerleyeceğini, FETÖ gibi maşaların rollerini sizler için yazdı...

  • 3842

(TAHİR ERDEM) (HABER PLATOSU)

Meş’um darbe girişiminin sebep sonuç ilişkilerini irdelemeye devam ediyoruz. Okuyucuya aynı şeyleri farklı kalemlerden okumaktan gına geldiğinin farkındayım, bu yüzden daha önce dillendirilmeyen bir duruma pencere açmak istiyorum.

BOP Projesi kapsamında çizdikleri haritada istedikleri gibi at oynatan İsrail, ABD koalisyonunu en fazla uğraştıran iki ülke var, birisi “güçlü müttefik” olarak konumlandırılan Türkiye, diğeri bir türlü kapılarını Amerika ve ortaklarına açmayan İran.

Gülen'in darbe girişimi başarılı olsa ve bu maşa ve ekibi devletin başına çöreklenmiş olsaydı, ilk icraat İran ile ilişkilerin dönülmez bir noktaya çekilmesi olacaktı. Emir kulu olduğu kapıların verdiği sirk eğitimiyle sonuçta mutlak suretle böyle bir savaş ta kaçınılmaz olacaktı. Peki tehlike geçti mi? Bu badireyi de millet olarak atlattık mı? Soruya cevabım maalesef hayır. ABD ve Siyonizm mutlak suretle yeni piyonlar bulacaktır B planı halen yürürlüktedir. Nihai hedef aynı olmakla beraber sadece ortaya sürdükleri soytarılar farklıdır.

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

 

Ordudan ihraç edilen askerler listesi... 3.185 kişilik isim, rütbe, sınıf listesi

Bakmadan Geçme