Çanakkale'de feci kaza: 5 ölü

Çanakale'nin Gelibolu İlçesi Bolayır Mevkii'nde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybedetti, 1 kişi ağır yaralandı.

  • 1076

Yaşamını yitiren kişilerin sıkıştıkları araçlardan çıkartılmaya çalışılırken ağır yaralı olan bir kişi Gelibolu Devlet  Hastanesi’ne kaldırıldı. 

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Çanakkale-İstanbul karayolunun Gelibolu İlçesi Bolayır mevkiinde meydana gelen feci kazada yaşamını yitiren 5 kişinin kimlik tespitleri Gelibolu Devlet Hastanesi’nde yapıldı. Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan ve Çanakkale Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisin’de tedavi altında olan Kemal Tahiroğlu (52) yönetimindeki 06 DD 9736 plakalı  otomobilde yaşamını yitiren 2 kişinin Ali Çiftçi (37) ve Sadık Toker (43) olduğu belirlendi. 34 BS 9699 plakalı otomobilde yaşamını yitiren 3 kişinin ise otomobilin sürücüsü Boysan Yakar (31), Zeliha Deniz (33) ve Mert Serçe (27) oldukları tespit edildi.

Feci kazanın, Keşan’dan Gelibolu istikametine seyir halindeki Kemal Tahiroğlu yönetimindeki 06 DD 9736 plakalı otomobilin, önünde seyreden 22 RL 702 plakalı otomobili sollarken, bu otomobile sürtündükten sonra direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun karşı şeridine geçip, Gelibolu’dan Keşan istikametine seyir halindeki Boysan Yakar yönetimindeki 34 BS 9699 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpışması sonucu meydana geldiği ileri sürüldü.

Bakmadan Geçme