BBP YİK dik durup tarih yazdı

22 Ekim Pazar günü yapılacak olan BBP 10. Olağan Büyük Kurultayında BBP YİK Başkanı Hakkı Öznur YİK üyeleri, Yusuf Yazıcıoğlu, Hilmi Güneş, Prof. Orhan Kavuncu ,Prof. Orhan Arslan, Prof Mehmet Akgül, Prof. Mevlüt Uyanık, Muzafer Demir gibi BBP Camiasının önde gelen isimleri yeni dönemde görev almayacaklar. Peki neden? Yazarımız Mutafa Toygar yazdı.

  • 3382

(MUSTAFA TOYGAR) (HABER PLATOSU - ÖZEL) 

22 Ekim Pazar günü yapılacak olan BBP 10. Olağan Büyük Kurultayında BBP YİK Başkanı Hakkı Öznur YİK üyeleri, Yusuf Yazıcıoğlu, Hilmi Güneş, Prof. Orhan Kavuncu ,Prof. Orhan Arslan, Prof Mehmet Akgül, Prof. Mevlüt Uyanık, Muzafer Demir gibi BBP Camiasının önde gelen isimleri yeni dönemde görev almayacaklar.

Referandum sürecinde “hayır” diyen, parti devletine karşı çıkan, adalet, demokrasi, özgürlük vurgusu yapan, tarihi bir manifesto yayınlayan, ilkeli ve dik bir duruş ortaya koyan BBP YİK Büyük Birlik hareketinin vicdanı ve sesi olmuştur.

BBP YİK Kurultay öncesi son toplantısını yapmıştır. YİK toplantısının ardından BBP YİK Başkanı Hakkı Öznur Kurultaydan Üç gün önce BBP ilkelerini, değerlerini ve şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun ilkeli siyaset çizgisini, dik duruşunu anlatan tarihi bir metin yayınlamıştır.

Ülkücü fikir ve siyaset adamı BBP YİK BAŞKANI Hakkı Öznur’un yaptığı bir manifesto niteliğinde olan tarihi açıklamanın tam metni:

 

       Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla

       Aziz Dava Arkadaşlarım, Ülküdaşlarım, Yiğit Alperenler, Yüksek İstişare Kurulumuz tarihi bir hizmet ve görev yapmıştır.

Mustafa Toygar'ın yazısının tamamını okumak için tıklayın.

Bakmadan Geçme