Bahçeli: Bebek katillerine hoşgörü yok

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Hakkari'deki terör saldırısına ilişkin olarak, 'Hainlere taviz yok, bebek katillerine hoşgörü yok' dedi.

  • 1336

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hakkari'de gerçekleşen terör saldırısına ilişkin, "Bu bir katliamdır. Bu bir insanlık suçudur" dedi.

Bahçeli, "Hainlere taviz yok, bebek katillerine hoşgörü yok" ifadesini kullandı.

Bahçesi sosyal hesabından yaptığı paylaşımda, "Terörün siyasi yedeklerine omuz veren şuursuz ve suç ortakları ne durumdasınız? Başınızı yastığa koyduğunuzda huzurla uyuyabilecek misiniz? Yine sahte demokrasi, özgürlük ve insan hakları ezberleriyle vakit geçirmeye yüzsüzce devam edecek misiniz? Pek çok bebeğimiz terör örgütünün kanlı saldırılarına kurban gitti. Pek çok masum ve savunmasız insanımız ya bir kör kurşunla ya da bir bombayla hayatından oldu. Ancak şehadet şerbetinden kana kana içtikçe mücadelemiz daha da güçlendi, inanç ve irademiz daha da güç kazandı.Hainlere taviz yok.Bebek katillerine hoşgörü yok. Dayanacağız,katlanacağız,sabredeceğiz, üzerlerine üzerlerine gideceğiz,sımsıkı kenetleneceğiz, şerefsizleri fitne ve ihanetlerinde boğacağız. Herkes eşittir Türkiye diyeceğiz, millet birdir, o da Türk milletidir diye haykıracağız." ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme