• Haberler
  • Gündem
  • Ankara'daki saldırıda hayatını kaybeden Dedehayır toprağa verildi

Ankara'daki saldırıda hayatını kaybeden Dedehayır toprağa verildi

Ankara'daki terör saldırısında yaralanıp tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Aydın Dedehayır'ın cenazesi toprağa verildi.

  • 938

ANKARA

Ankara'daki terör saldırısında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Aydın Dedehayır'ın cenazesi, Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Merasim Sokağı'nda askeri servis araçlarının geçişi sırasında gerçekleştirilen terör saldırısında yaralanan ve tedavi gördüğü İbni Sina Hastanesi'nde hayatını kaybeden 66 yaşındaki Dedehayır'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, Cebeci Asri Mezarlığı'ndaki İsmet Oğultürk Camisi'ne getirildi.

Dedehayır için burada düzenlenen törene eşi Adile ve kızı Burcu Dedehayır ile yakınları, emekli olduğu Maliye Bakanlığının çalışanları, askeri yetkililer ve vatandaşlar katıldı.

Dedehayır'ın cenazesi, ikindi vakti kılınan cenaze namazınından sonra dua edilip helallik alınmasının ardından Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kısa süre önce Maliye Bakanlığından emekli olan Dedehayır'ın Bakanlıkta çalışan arkadaşlarını ziyaret ettikten sonra özel aracıyla eve dönerken meydana gelen patlamada yaralandığı öğrenildi.

Muhabir: Serdar Açıl

www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme