'Türkiye'nin en kalabalık ailesi' Türkiye'nin 'en'lerini seçiyor

'Türkiye'nin en kalabalık ailesi' olarak bilinen Topaloğlu Vakfı, Türkiye'nin 'en'lerini seçiyor.

“Türkiye’nin en kalabalık ailesi” olarak bilinen Topaloğlu Vakfı, Türkiye’nin “en”lerini seçiyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da davet edildiği, Şehit ve Gazi Ailelerini Anma İdrak Ve Yardım Gecesi adı altında düzenlenecek ödül töreni, devlet adamları, sanatçılar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla 4 Mart’ta Taksim CVK Park Bosphorus Otel’de yapılacak.

“TÜRKİYE’NİN EN KALABALIK AİLESİ”

Topaloğlu Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Ödül Töreni Komite Başkanı Mehmet Toptan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin en kalabalık” ailesi olan Topaloğullarının; Toptan, Topal, Topaloğlu, Öztopaloğlu, Topcan,Topatan, Caner, Demir, Balcı, Aksoy, Erdoğmuş, Danış ve Topçu soyadları ile Türkiye’nin 81 ilinde yaşamakta olduğunu belirtti.

 Toptan, 2000 yılında eski TBMM Başkanı  Köksal Toptan, ünlü yapımcı Hilmi Topaloğlu ve Türkiye’nin 81 ilinden katılımcılarla kurulan Topaloğlu Vakfı’nın amacının, bütün aileyi bir çatı altında toplayarak  daha güçlü bağlar oluşturmak, sosyal kültürel alanlarda daha etkili iletişim kurmak için bütünlük sağlamak olduğunu dile getirdi.

TÜRKİYE’DE YAŞAYAN HERKESİN BİR TAPALOĞLU İLE  YAKINLIĞI YA DA DOSTLUĞU VARDIR

       Aile üyelerinin önemli kurum ve kuruluşlarda üst düzey yöneticilik yaptıklarını,  bürokrat olarak görev aldıklarını anlatan Toptan, “Topaloğlu ailesinin mensupları, akademik alanlarda öğretim görevlisi, doktor, hakim, savcı, avukat, milletvekili,  bakan, TBMM Başkanı,  iş adamı, sanatçı, sporcu, gazeteci, oyuncu, manken, sunucu ve çeşitli meslek dallarında sektöründe ve mesleğinde en üst seviyededirler” dedi.

Mehmet Toptan,    “Türkiye’de yaşayan  herkes ya bir Topaloğlu tanıdığı, arkadaşı dostu ya da bir Topaloğlu ailesiyle bir hısımlığı ve akrabalığı bulunmaktadır” diye konuştu.

Toptan, Şehit ve Gazi Ailelerini Anma İdrak Ve Yardım Gecesi adı ile düzenlenecek ödül törenine ilişkin şunları kaydetti:

 “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Edoğan ve birçok bakanın ve milletvekillerinin üst düzey yönetici ve iş adamlarının, kulüp başkanlarının, sanatçıların, sporcuların ve medya mensuplarının davetli olduğu törende; 40 kategoride hak sahiplerine ödülleri verilecektir.  Ödül töreni 4 Mart 2017 Cumartesi günü Taksim’deki CVK Park Bosphorus düzenlenecek gerçekleştirilecektir.

       Beyoğlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet Misbah Demircan ve Beşiktaş Belediye Başkanı Sayın Murat Hazinedar’ın  destekleri ile düzenlenen büyük organizasyonda ev sahipliğini Vakfın Onursal Başkanı olan eski TBMM Başkanı, Zonguldak Milletvekili Sayın Köksal Toptan ve Vakıf Başkanı olan Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Av. Merve Öztopaloğlu Küçükel’in önderliğinde yapılan gecede  2016 yılı Türkiye’nin En’leri Ödülleri takdim edilecektir.”

 

 

Bakmadan Geçme