Dr. Vehbi Kara

Kara Propaganda Artık Sökmüyor (2)

Dr. Vehbi Kara

  • 610

Artık sosyal medya ve internet servis sağlayıcıları yalana pabuç bıraktırmıyor. İkiyüzlü ve yalan propagandanın üstadı Siyonistler kimseyi kolay kolay aldatamıyorlar. Yakın tarihimizde meydana gelen olaylar bir bir ortaya çıkıyor ve kara propaganda yapan medya kuruluşları kendilerini ele veriyor. Birkaç tane örnek vererek bu gelişmeyi herkesin anlayacağı dilde izah etmeye çalışalım.
Hükûmet, sağlık alanındaki sıkıntıları gidermek için ciddi bir reform çalışmaları yapmıştı. ABD’de Obama’nın yapmaya çalıştığı ve başaramadığı sağlık reformlarından kat kat fazlasını Erdoğan hükümetleri başarmıştı. İnsanlar hastane önlerinde gecenin üçünde kuyruklara giriyor ve saat sekizden itibaren ise tekrar girecekleri kuyruğun sırasını kapmaya çalışıyorlardı. Parası olmayana “öl” muamelesi çekiliyordu. Sağlık hizmeti standartları son derece düşüktü.
Sağlık reformuna başlandığında bütün sağlık camiası isyan etti! Doktorlar, profesörler, hemşireler, sağlık çalışanları düzenleri bozulduğu için isyan ettiler ve Başbakan'ı diktatör olmakla suçladılar. Fakat özellikle milyonlarca dar gelirli insan, yüksek kalitede sağlık hizmeti alabilmeye başladı. Şimdi şehir hastaneleri vasıtasıyla dünyada emsali görülmeyen bir yenilik yapılıyor.
Sağlık reformunun ardından, aynı reformun bir parçası olarak eczanelerin çalışma standartları da iyileştirildi. Vergi adaleti sağlandı, dokunulmaz denenlere dokunuldu. İş çevrelerindeki baronlar, başbakanı tekrar diktatörlükle suçladılar. Sonuçta vergi adaletinde önemli bir adım atılmış oldu.
Türkiye, uluslararası diplomaside çok güçlü hale geldi, İsrail'e, ABD'ye, AB'ye, Rusya'ya, Çin'e ve Birleşmiş Milletlere son derece haklı ve hakkaniyetli ayarlar çekildi. “Dünya beşten büyüktür” sözü Türkiye’nin dışında birçok ülkede konuşulur oldu.
Kaynağı yurtdışında olan kesimlerin tamamı, eskinin Başbakanı şimdiki zamanın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı daima diktatörlükle, kendi başına buyruk hareket etmekle suçladı ve buna devam ediyor. Ne çare ki Türkiye artık dünya sahnesinde önemli bir aktör haline gelmiş ve onurlu politikaları ile yükselen değer olmuştu.
Şimdi sistemin bozukluğundan nemalanan askeri vesayet yanlıları ve statükocuların hepsi, farklı sektörlerde de olsalar, aynı lobicilik faaliyetinden vazgeçmiyorlar. Fakat halkımızın bu palavralara karşı karnı tok, artık  hiç kimse yemiyor artık bu kara propagandaları!, vesselam…

 

Yazarın Diğer Yazıları