Dr. Vehbi Kara

Gelin Canlar Bir Olalım (1)

Dr. Vehbi Kara

  • 645

Yine önemli bir referanduma yaklaşıyoruz. Bu konuda kafası karışık olan insanlar var. İşte bu karışıklığı gidermek ve zihinlerimizi kalplerimizi birleştirmek maksadıyla bu yazı kaleme alınmıştır.
Vatanımızı bölüp parçalamak için FETÖ, ABD, Rusya ve Suriye’deki zalim Esed güçlerinden destek alan bilumum terör örgütleri bilsinler ki onları hem bu dünyada hem de ruz-i mahşerde dehşetli bir azap bekliyor.
Buradaki dostlarınız olan Amerikalı ve Ruslardan daha acımasız cehennem zebanilerine selamlarımı iletiniz. Onlar ile bu dünyadaki gibi sıkıntılı ve azaplı vakit geçireceğinizden hiç şüphem yok. Burada kıydığınız masum canlar karşılığında çekeceğiniz eziyetler Kuran’dan öğrendiğime göre çok dehşetli ve korkutucu. Lakin bunu siz istediniz ve Kuran’ın emirlerini dinlemeyip masum canlara kast ettiniz. Zarara kendi rızası ile girenin lehinde bakılmaz. Size acımak dahi gerekmiyor…
Amacınız İslam'ın hüküm sürdüğü bu topraklarda dinsizliğinizi gerçekleştirmek ve İslam’ın kutlu esaslarını bağrımızdan koparmak olduğunu biliyoruz. FETÖ, PKK, PYD, KCK ve daha nice örgütleriniz buna gayret ediyor. Fakat nafile bir çabadır bu zira bizleri Kuran'dan soğutamadınız, bilakis imanımızı güçlendirdiniz. Aramıza nifak sokmak istediniz lakin birlik ve beraberliğimiz pekişti. Kuran'ı bu topraklardan sökmek istiyorsunuz fakat boşuna. Allah nurunu tamamlayacaktır kafirler istemese dahi…
Belki bundan vazgeçmeyecekler! Lâkin, hiç tereddüt etmeyiniz. Başaramayacaklar! Mağlup oldular ve yine olacaklar!
Korkmayınız, gevşemeyiniz ve üzülmeyiniz. Ezan sesleri ile süslü bu İslam toprakları elbet mağlup olmayacaktır. Kat'iyen bilin ki, Rabbim bizimle beraberdir. Sadece onlara kısa bir mühlet vermiştir. O dehşetli mahşer gününde bu yaptıklarınızı inkar edemeyecek hepsinden mesul tutulacaksınız.
Allah’tan korkmayan ve Allah’tan habersiz olanlar biliyor musunuz sizlerin her yaptığınız tıpkı deve kuşunun başını toprağa gömmesi gibidir. Başınızı gömmeniz sizi bu dehşetli durumdan kurtaramaz. Gözlerini kapatan gündüzü sadece kendine gece yapar. Allah’tan izinsiz hiç birşey işler mi? Güneş ısıtır mı? Dünya döner mi? Yağmur yağar mı? Sinek dahi uçamaz.
O sonsuz kudret sahibi zat-ı akdes bizi izliyor ve an be an kontrol ediyor. Hiçbir şeyden habersiz değildir. Hiçbirşeyi başıboş bırakmayan, çeviren, döndüren, besleyen, Kayyum ism-i şerifiyle bir arada tutan Rabbimize sırtımızı dayasak bir avuç anarşist bize karşı koyabilir mi?
Kanı 30 m yüksekliğe fışkırtabilecek güçte kalbimizi yaratan, bir günde damarlarımızdaki kana ortalama 96.540 km yol yaptıran Cenab-ı Erhamurrahim bizi başıboş bırakır mı?
Elbette hayır! Güneş sistemindeki bizi, dünyamızı, meteorları, serseri küreleri, diğer galaksileri birbirine çarptırmadan, hızını eksiltmeden, yörüngesinden çıkarmayan; Samanyolu Galaksisi içindeki güneş dahil 250 000 000 000 (250 milyar) güneşleri yani yıldızları hiç yoktan aydınlatan, semamızda zînetlendiren, biribirine değmeden, temas etmeden döndüren Allah'ımız varken kahpelerin topu-güllesi tesir edebilir mi? Elbette edemez!
 

Yazarın Diğer Yazıları