Mustafa Toygar

FETÖ ihanet şebekesi ile mücadeleyi, kimsenin sulandırmaya hakkı yoktur.

Mustafa Toygar

  • 4261

 

      

 

     "Ülkücüden vatan haini olmaz. Bir kere şu veya bu şekilde ülkücü hareket içerisinden geçmiş olan bir insandan vatan haini olmaz"

                                                                 Nevzat Kösoğlu

 

        Servet Avcı, Yavuz Selim Demirağ, Adnan İslamoğulları gibi ülkücü kalemler gözaltına alınıyorsa gerçekten “at izi it izine” karışmaya başlamıştır.

        Yıllarca hükümete rağmen FETÖ ile mücadele edenleri FETÖCÜ diye gözaltına almaya başladığınız anda, FETÖCÜ hainlerle mücadeleyi sulandırmaya başlarsınız. Ve ancak o hainlerin ekmeğine yağ sürersiniz. Henüz; Silahlı Kuvvetlerden, Yargıdan, Emniyetten, MİT’ten ve devletin diğer kurumlarından temizlenemeyen kripto hainler bu duruma kıs kıs güler.

        Bugünlerde en çok ihtiyacımız olan, birlik ve beraberlik ruhu zedelenmeye başladı mı, toparlamak çok zor olacaktır. Hiç kimsenin küçük hesaplar peşinde koşmaması gerekiyor. Türkiye Neo-Haçlı kuşatmasının unsurları olan; FETÖ, PKK, DAEŞ, PYD-YPG ihanet şebekeleri ile mücadeleye odaklanmalı.

        FETÖ’cü hainler hala sosyal medyadan algı operasyonları yapıyorlar. Diğer taraftan da ihbar mektupları ile milleti birbirine düşman etmeye çalışıyorlar. Bilinmelidir ki bunların aklına gelenler şeytanın aklına gelmez.

        Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan, özellikle 15 Temmuzdan bu yana sergilediği liderlik ile milletin gönlünde taht kurdu. Bugün seçim olsa yüzde 60’ın üzerinde bir oyla tekrar cumhurbaşkanı seçilir. Ancak bazıları yaranmak için yanlış işler yapmaya kalkışmasın, bu durum ancak Sayın Cumhurbaşkanının liderlik imajına zarar verir.

        Ülkücülerin gözaltına alınmalarının cumhurbaşkanı ile ilişkilendirilmesi çok saçma.. Bu durum, FETÖ’cülerin sosyal medya üzerinden algı operasyonu oluşturarak, Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’a ve dolayısıyla Türkiye’ye zarar vermeleri demektir.

 

        Ülkücü Kimdir?

 

         Ülkücü; vatanı, bayrağı, milleti, devleti, ezanı, bağımsızlığı, özgürlüğü, demokrasisi tehlikeye girdiğinde en ön safa koşan ve hatta bu uğurda canını verendir.

        Ülkücünün; makamı, mevkii, partisi, derneği yoktur ki mevzubahis vatan olunca…

        Elbette, gerçek ülkücülerden bahsediyorum adı ülkücü, kendisi tavernacı olanlardan değil!...

        Ülkücü, “Tanrı Dağı kadar Türk, Hira Dağı kadar Müslümanım” la başlar söze, “Kanımız aksa da zafer İslam’ındır” ile bitirir sözünü. Rahmetli Abdurrahim Karakoç ağabey (Mekânı Cennet olsun), Bir Güzel Ülkü Şiirinde, ülkü ve ülkücülüğü anlatıyor. Bakalım, Abdurrahim ağabeye göre ülkücü kimmiş:

        Ülkücü; ‘Ezel’den ‘Ebed’e müjde taşıyan, Yesi’deki kutsal aşkın mayası, Malazgirt’te Alparslan’ın rüyası, Söğüt’teki has kilimin boyasıdır.

        Ülkücü; Yunuslayın 'Et-kemiğe bürünen', Selim ruhta Yavuz serdar görünen, Şems misali cümle kirden arınandır.

        Ülkücü; Bedenlerde Koç Köroğlu yüreğidir, depreştikçe yakın eyler ırağı, iman kalesinin bayrak direğidir. Riya duygusuyla dolup taşmayan, ilimden, irfandan uzaklaşmayan, benlik çamuruna ayak basmayandır.

        Ülkücü; Dedem Korkut töresiyle törelidir,  edep, ahlâk, sevgi, saygıdır niteliği. Her kapıda bir hesaba girmeyen, inancından zerre taviz vermeyen, dost alnına kara leke sürmeyendir.

        Ülkücü; mazlumun yoldaşı, zalimin hasmıdır, kendine put yapmaz heykeli, resmi. Hak'tır, adalettir, rahmettir ismi. Menfaat uğruna kimseyi satmayandır.

        Ülkücü; Şiddeti, kavgası, kanı olmayan, içinde öfkesi, kini olmayan, sonsuza uzanan, sonu olmayandır.

        Ülkücü; Bedir’den Bizans’a akıp gelen odur, küfür setlerini yıkıp gelen odur, İlâhî kaynaktan çıkıp gelen odur

Sinan'da estetik, Itrî'de ahenktir, sebillerde hayat, kubbelerde renktir, Mevlânâ'da ilim, Barbaros'ta cenktir, davası Nizâm-ı Âlem'dir.

        Ülkücü için; Ülkü demek makam, mevki, taç değildir. Ülkü demek totem, sembol, haç da değildir. Kul icadı kof ilkeler hiç değildir.

        Ülkücü için; Ülkü, Edebali’yle taze filiz vermiş,  Hacı Bayram Veli’yle çiçeklenmiş, Ulubatlı Hasan’daki hâliyle olgunlaşmıştır.

        Ülkücü; Şehitlerin kanlarıyla ıslanandır,  destan olup Mavera’dan seslenen, Atıf'larla Said'lerle beslenendir.

 

 

 

 

 

 

Yazarın Diğer Yazıları