Türkiye'de 500 kişi öldü, tınmadı Brüksel'de 34 kişi ölünce yas ilan etti

Sadece başkent Ankara'da, 5 aydaki 3 terör saldırısında 175 kişi yaşamını yitirdi. Son 7 ayda terör nedeniyle 300 asker ve polisimiz şehadet şerbetini içti. Yedi ayda teröre kurban verdiğimiz insan sayısı 500. Türkiye'de teröre kurban giden 500 kişi için kılını kıpırdatmayan sözde dosta ABD, Brüksel'de terör saldırısında 34 kişinin ölümü üzerine bakın ne karar aldı?

Sadece başkent Ankara'da, 5 aydaki 3 terör saldırısında 175 kişi yaşamını yitirdi.

Son 7 ayda terör nedeniyle 300 asker ve polisimiz şehadet şerbetini içti.

Yedi ayda teröre kurban verdiğimiz insan sayısı 500.

ABD bu terör saldırıları olurken kuru beyanatlar dışında hiçbir çarpıcı, dostane bir girişimde bulunmadı. Aksine Türkiye'yi kana bulayan PKK, PYD, YPG, DHKP ve IŞİD terör örgütlerine gerek açıktan ve gerekse perde gerisinden destek oldu.

Amacımız acıları yarıştırmak değil, sadece Batı'nın kirli çehresini ortaya koyan bir kıyas yapmak.

Teröre sadece 7 ayda 500 kişiyi kurban veren Türkiye için kılını kıpırdatmayan o sözümona dost Amerika Birleşik Devletleri, Brüksel'deki terör saldırısında 34 kişinin ölmesi üzerine çarpıcı bir karar aldı; ABD'de bayraklar, "Brüksel" için yarıya indirilecek.

Türkiye'de 500 kişi öldü, tınmadı. Brüksel'de 34 kişi öldü, neredeyse "yas" ilan etti Amerika!

Batsın sizin "stratejik ortaklığınız!"

İşte Batı'nın iki yüzlü, çirkin ve ahlaksız yüzünü ortaya koyan o haberin detayları:

hiçbirinde kılını kıpırdatmadı. Ne zaman ki Brüksel'de 34 kişi terör saldırısında yaşamını

ABD Başkanı Barack Obama, Belçika’nın başkenti Brüksel’de havalimanı ve metro istasyonuna düzenlenen terör saldırılarında hayatını kaybedenlerin anısına ülkedeki bayrakların 26 Mart'a kadar yarıya indirilmesi emrini verdi.

Türkiye'de 500 kişi öldü, tınmadı; Brüksel'de 34 kişi ölünce yas ilan etti
Beyaz Saray’dan yapılan açıklamaya göre Obama, Brüksel halkının yanında yer aldıklarını belirterek, saldırının faillerinin adalete teslim edilmesi için ne gerekirse yapacaklarını kaydetti.

Obama, Brüksel'de gerçekleştirilen terör saldırılarında hayatlarını kaybedenlerin anısına ülke genelindeki federal kurumlar, askeri noktalar, savaş gemileri ve limanların yanı sıra büyükelçilikler ve askeri tesislerde bayrakların 26 Mart’a kadar yarıya indirilmesi talimatını verdiğini ifade etti.

Bakmadan Geçme