Senaryo, komplo teorisi, kadın derken, işte suikast…

FETÖ'nün yayın organlarından Samanyolu TV'de yayınlanan Nizama Adanmış Ruhlar'ın 89. bölümünde yayınlanan büyükelçiye suikast sahnesinde, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Karlov suikastının benzerinin görüldü. Devamı haberimizde...

  • 1376

Rus Büyükelçi Karlov’a yapılan suikastın ardından, FETÖ’nün Samanyolu Televizyonundaki bir dizinin ilginç sahne, senaryo ve kurgusuyla birebir benzeyen bir suikast provası gibi.

FETÖ’nün yayın organlarından Samanyolu TV’de yayınlanan Nizama Adanmış Ruhlar’ın 89. bölümünde yayınlanan büyükelçiye suikast sahnesinde, Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Karlov suikastının benzerinin görüldü. Yaklaşık 3 yıl önce yayımlanan dizi, FETÖ’nün 15 Temmuz darbe/işgal girişimi dahil, A, B, C gibi planlarının olduğunu gösteriyor. 

FETÖ terör örgütü üyesi olduğu ortaya çıkan suikastçı polisin de, Rus Büyükelçi’ye gerçekleştirdiği suikastın Samanyolu TV’deki dizinin birebir aynısı olduğu görülüyor. Dizideki sahnede büyükelçi eşiyle bir resim sergisini ziyaret ediyor. Haber Editörlerinin mercek altına aldığı dizi ile Karlov suikastı arasındaki benzerliklerin bir raslantı olamayacağı kanaatindeler. Serginin FETÖ’nün yayın organı Zaman Gazetesi’nde düzenlenmesinde ilginç bir detay olarak ortaya çıkıyor. 

Yazının tamamı için tıklayınız...

Bakmadan Geçme