"Dersin büyüğü 1 Kasım'da"

BBP Genel Başkanı Destici, Meclis'teki siyasi partilerin Türkiye'nin meselelerini çözemeyeceklerinin çok açık bir şekilde ortaya çıktığını savundu

  • 1072

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Millet dersin küçüğünü 7 Haziran'da verdi, büyüğünü 1 Kasım'da verecek. Bu dersten Meclis'tekilerin tamamı nasibini alacak ve Allah'ın izniyle BBP güçlü bir grupla Meclis'e girecek" dedi.

BBP İstanbul İl Başkanı Fikret Daş, parti binasında düzenlenen törenle görevini BBP Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Mustafa Mican'a devretti.

Törende konuşan BBP Genel Başkanı Destici, Meclis'teki siyasi partilerin Türkiye'nin meselelerini çözemeyeceklerinin çok açık bir şekilde ortaya çıktığını savundu.

Meclis'teki partilerin tamamına milletin 1 Kasım'da büyük bir ders vereceğine inandığını kaydeden Destici, "Millet dersin küçüğünü 7 Haziran'da verdi, büyüğünü 1 Kasım'da verecek. Bu dersten Meclis'tekilerin tamamı nasibini alacak ve Allah'ın izniyle BBP güçlü bir grupla Meclis'e girecek. Ben buna yürekten inanıyorum" dedi.

"Yelpazenin sağındaki partilerle konuşabiliriz"

"Partiniz, 1 Kasım seçimlerinde ittifak yapacak mı?" sorusuna karşılık Destici, seçime girmeye hak kazanmış 5-6 siyasi partinin kendilerine başvurarak, BBP amblemi altında seçime girebileceklerini ifade ettiğini aktardı.

Bakmadan Geçme