• Haberler
  • iPhone 7'nin Konsept Fotoğrafları Ortaya Çıktı

iPhone 7'nin Konsept Fotoğrafları Ortaya Çıktı

Apple'ın Eylül'de tanıtacağı yeni akıllı telefonu iPhone 7 ile ilgili oldukça gerçekçi olan bir konsept çalışması yayınlandı.

  • 694

Apple bu yıl tamamen yenilenmiş bir iPhone piyasaya sürecek. Çin'li bir Apple hayranının yaptığı konsept çalışmasına göre iPhone 7 özellikleri bakımından köklü yeniliklere sahip olacak.

Tasarım bazında klasik geleneksellik çizgisinin korunduğu gözlemlenen konsept iPhone 7‘nin kasa kenarları normale göre biraz daha düzleştirilmiş. Alt kısımda tek hoparlör ve 3.5 mm jak girişinin korunduğu cihazda 16 GB dahili hafıza seçeneğinin kaldırılıp 64, 128 ve yeni olarak 256 GB dahili hafıza ile yola devam edileceği iddia edilmiş. Büyük ekranlı Plus modelinde yaklaşık 3000 mAh'lik bir bataryanın olacağı söylenen telefonun şarj sorunu bu sayede biraz daha rahatlayabilir.

Görsellere göre tasarımcı Apple'ın yeni telefonunda kablosuz şarj platformu desteği sunmuş. İç görsellerde de görülen Apple A10 işlemcisi özellik detayı verilmese de popüler cihazın yeni bir işlemciyle geleceğinin habercisi. Bu konsept çalışmasında tasarımdan ziyade donanım güncellemesine ağırlık verilen iPhone 7 Apple'ın Eylül ayındaki WWDC 2016 etkinliğinde duyurulacak.

www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme