FETÖ'nün arkasındaki 'global çete' ve 'enerji' kavgasını görmek!

Yazılarında ülke yöneticilerini sürekli Fetö tehlikesinin yaklaştığını söyleyerek uyarmaya uyarmaya çalışan yazarımız Ufuk Turhan, önceki yazılarında, işin görünenden çok daha farklı oluğunu hatta Fetullah Gülen'i de aştığını belirterek Global çeteleri işaret etti.

  • 2880

Normal şartlar altında yazmayı konuşmayı pek beceremem halim yok, ancak ülkenin içinde bulunduğu şartlar buna beni mecbur bıraktı.

Geçen 11 ay içerisinde tam 33 makale kaleme aldım ve her birinde bu ülkeyi yönetenleri uyarmaya çalıştım. Başarılı olabildimmi peki? Hayır kesinlikle olamadım. 

Olamadım çünkü enerji çetesi mensupları ve etraftaki fetocu bürokratlar duvarından yazıların sıyrılıp gerekli yere ulaşması çok zordu. Size eyvallah etmeden önce son birşey daha söylemem gerekiyor. Tehlike bitti düze çıktık diye kendimizi kandırmayalım üzerimizdeki kara bulutların dağılmasının tek bir yolu var o da "Global çete" üyelerinin üzerimizden ellerini çekmesini sağlamak.

Peki bu nasıl olacak  Bu kadar yazılan makaleyi buraya almama imkan yok açın 33 makaleyi teker teker inceleyin.Bu mesele Fetullahı felan aşan bir olay.  Bugün tehlikeyi atlattık hamdolsun dersiniz yarın binlerce dert kapınızı tıklar. Tamam belki ülkenin liderleri felan çok meşgul, bari siz vatanını gerçekten seven bürokratlar bana kulak verin Aslinda çok karmaşık gözüken çok kompleks hale getirilen problemlerin çözümü göründüğünden çok daha basit inanın o kadar basit ki Yapacağınız şeyler

 

1-Bir saatinizi ayırıp 33 makaleye göz atın

2-Toryum jenaratorü Cold Fushion teknolojinizi geliştirin üretime hazır hale getirin

3- Kullanın ve dinyaya teknolojiyi ihracatı yapmayı pazarlık unsuru olarak elinizde tutun!!

4 -Terör neden bitti ?Bu örgütler nereye kayboldu? Polis askerin canı sıkılıyor bu ay devlet memurlarına yüzde kaç zam versek dan başka şeyi dertetmeyin.

5- Daha ne diyeyim ben size...

UFUK TURHAN'IN YAZILARI İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme