• Haberler
  • Dünyanın en iyi akıllı telefonları (2016)

Dünyanın en iyi akıllı telefonları (2016)

Şu anda mevcut olan dünyanın en iyi amiral gemisi akıllı telefonlar!

  • 1279

2015’i geride bırakıp 2016’ya girdik ve yılın ilk akıllı telefonlarının tanıtılmasına çok az bir zaman kaldı. CES 2016 fuarında ilk modeller karşımıza çıkacak. Ancak siz yeni modelleri beklemek istemiyor ve piyasada mevcut iyi bir akıllı telefon arıyorsanız, bu haberimizde dünyanın en iyi  telefonlarını inceleyebilirsiniz.

Aşağıda ve sonraki sayfalarımızda inceleyebileceğiniz telefonların fiyatları ortalama perakende fiyatlarından oluşturulmuştur. Fiyatlar satıcılara göre değişebilir.

Şu anda mevcut dünyanın en iyi akıllı telefonları

BlackBerry Pasaport

BlackBerry Pasaport tuhaf görünebilir, ancak BlackBerry hayranları oldukça fazla görünüyor. Telefonun gerçekten güzel bir fiziksel klavyesi var ama en önemli özelliği eşsiz kare tasarımı.

 

Fiyatı:  2099TL

 

(function () { var tpl = document.createElement('script');tpl.type = 'text/javascript';tpl.async = true; tpl.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'cdn.tooplay.com/players/232/p.js?ts=' + new Date().getTime(); var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(tpl, s); })(); « Önceki123456789...2425Sonraki »www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme