Deney maymunları... Paraya mı tapacaksınız yoksa?...

İnsan kendi doğal yaşamına ters olan parayla yaşaması gerektiğine inandırıldığı andan itibaren dünyada korkunç suçlar ortaya çıkmaya başlıyor. Bakın bireysel ve insanlık suçlarına dolaylı ya da dolaysız yüzde doksan sekizi parayla alakalıdır!

  • 1689

(HABER PLATOSU - ÖZEL) (UFUK TURHAN)
Deney maymunlarının eğitilme şekli nasıldır? İlk önce bir sistematiğe inandırılır,ardından da söyleneni yapması sağlanır. İnandırıldığı dünya kendi doğal yaşamı olmayan bir dünya olduğu için de ona deney maymunu denir.

 

Maymun, laboratuvar ortamında para denen şeye alıştırıldığı an bütün ahlaki değerlerini  kaybeder. Bu, deneylerle de sabit zaten. İsteyen söz konusu deneyleri ve belgeselleri internetten bulabilir.

 

Şimdi gelelim insana, ilk bilinen para, Hazreti İsa'dan önce 2046 yılında Sümerler tarafından dünyanın başına bela ediliyor. Bir kil tabletin üstüne basılan levhada faiz oranı bile var.

 

İnsan kendi doğal yaşamına ters olan parayla yaşaması gerektiğine inandırıldığı andan itibaren dünyada korkunç suçlar ortaya çıkmaya başlıyor. Bakın bireysel ve insanlık suçlarına dolaylı ya da dolaysız yüzde doksan sekizi parayla alakalıdır!

 

Para ile oluşturulan ve din adamı kralların organize ettiği kölelik sisteminde buna karşı duruşlar, kan dökme, fesat çıkarmaları engelleme çalışmaları ne zaman başlıyor peki? Açın kutsal metinleri okuyun, anlarsınız. Bütün gönderilen peygamberler, insanı yaratılan sahte dünyadan çıkarmak için gönderiliyor.

 

Bunun dışından  bugün söz konusu sistemin dışına çıkmaya çalışan etkili bir insan ortaya çıktığı an yokediliyor. John F. Kennedy ABD parası basmaya çalıştığı günden altı ay sonra suikaste uğruyor. JFK örneğini vermemin sebebi, uslu durmayanların kendi çocukları ya da devlet başkanı da olsa ortadan kaldırılmasına en dramatik örnek olduğu içindir.

ABD de dahil olmak üzere dünyadaki merkez bankalarının hemen hemen hepsi özerk devletten bağımsız bir şekilde parayı ülke insanı adına değil, bankanın sahipleri adına basıyor. Parayı dağıtan bankalar ise göz önünde gördüğünüz bankalar işte. Merkez bankalarının sahipleri kim? Bunun peşine düştüğümüz zaman karşımıza yine 329 adet aileden oluşan Global Çete çıkıyor!!! Kağıdı basıyorlar, kağıda istedikleri değeri verip sizi köleleştiriyorlar.

 Değeri insan üretir, kağıt değil. Bugün günde 21 bin insan açlıktan ölüyor, siz "yarın ne yiyeceğim" korkusuyla yaşıyorsanız bundandır.

Bugün  milyonlarca kadın seks kölesi ise bundandır.

Tecavüzler, katliamlar, terör, pedofili, aklınıza gelecek her türlü alçaklık bundandır. Bugün insanlığın yol ayrımında olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. 

Peygamberlerin diliyle "Allah'a mı kul olacaksınız? Paraya mı?"

 Bugünün diliyle izah edersek de "özgürlük mü kölelik mi?"

Ey İnsanoğlu, ey iktidar sahipleri buna kendiniz karar vereceksiniz!

 

Bakmadan Geçme