Ufuk Turhan

İsrail İstihbarat Şirketi ISIS

Ufuk Turhan

  • 1921

Siyonizmin son hamlesi dünya nüfusunun coğrafyasını değiştirmek! Yanlış duymadınız; Suriye ve Ortadoğu nüfusu Türkiye'ye, Türkiye nüfusu Avrupa'ya transfer edilecek. ISIS ( İsrail İstihbarat Şirketi) bu yüzden yaratıldı.Bu gerçegi görmek için uluslararası çetelerin bastığı yeşil dolarlardan kamaşan gözlerinizi tarih kitaplarına çevirmeniz yeterli!!

Bugün Birleşik Krallık'ta (İngiltere) 23 Haziran'da yapılan "AB'den çıkalım mı çıkmayalım mı?" oylamasından "kalma" yönünde karar çıksaydı söz konusu plan daha da hızlanacaktı. "Ayrılalım" kararı çıkmış olsa süreç yine işleyecek.

 Önümüzdeki on yıl içerisinde Türkiye deki 30 milyon TC vatandaşının Avrupa'ya göçüne şahit olacağız. Varlık sebebimiz neydi? Bunu anlayan birkaç insandan birinin bu ülkenin kaderini belirleyen insanlar olmasını dilerim. Aksi halde olacakları düşünmek bile istemiyorum açıkçası!!

Adına ister ISIS, ister DAEŞ, ister DAİŞ, ister IŞİD deyin; İsrail İstihbarat Şirketi (ISIS) tüm vahşiliği ile söz konusu plan için çalışıyor. 

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısını ISIS'ın, yani İsrail İstihabarat Şirketi'nin gerçekleştirmiş olması, bu hain saldırının tam da İsrail ile Türkiye'nin "barış güvercini" uçurarak "sevişmeye başladıklarını" ilan ettikleri gün gerçekleştirilmiş olması da tesadüf olmasa gerek

Yazarın Diğer Yazıları