Eyüp Güzel

Ensar Vakfı şereftir, izzeti olmayan ne bilsin

Eyüp Güzel

  • 1865

Türkiye’nin dindar kesimi yine yeni bir alçak saldırıya maruz kalıyor. Din ile, İman ile, Peygamber ile sorunu olan kesimler Peygamber Efendimiz’e bile hakaret edebiliyorken, Ensar Vakfı ne ki?

Günlerdir “40 erkek öğrenciye tecavüz eden öğretmen” diye yazdılar. Bu sayının 40 değil, 10 olduğu öğrenildi. Önemli mi peki? Vallahi değil, billahi değil. 1 kişiye dahi bunu yapmış olması, yapan kişinin kimliği, mesleği, konumu ne olursa olsun hiç fark etmez ŞEREFSİZDİR. Hatta konumuna, mesleğine, kimliğine göre daha da ŞEREFSİZDİR. Keşke idam edilse. Ne yazık ki idam cezası yok ülkemizde. Ama çok iyi biliyorum ki o şerefsiz, cezaevinde hakettiği muameleyi görecektir.

Kaç kişiye tecavüz ettiği hiç önemli değil fakat konuyu daha ilk günden itibaren tecavüze uğrayan öğrenci sayısını 40’a çıkarmanın gayreti içerisinde olan, ne kadar abartılı rakam olursa o kadar mutlu olan PUŞTLAR ne olacak peki?

Ensar Vakfı neredeyse 30 yıla yakın bir süredir Türkiye’de bilhassa eğitim alanında hizmet veren dev bir organizasyon. Gençlerimize ve çocuklarımıza; iman, edep, anne-baba sevgisi, dürüstlük, Peygamber sevgisi, Allah korkusu gibi meselelerde ciddi bir şuur vermek için gayret sarfeden bir vakıftır. Yüzbinlerce gönüllü veya resmi üyesi bulunan Ensar Vakfı, şereftir, izzettir…

Ne yazık ki 2013 yılında Vakfın bir şubesinde 5 ay gönüllü öğretmenlik yapmış bir ŞEREFSİZ vakfın başını derde soktu. Sadece vakfın mı peki? Hayır!

Ülkemizde ne kadar PUŞT varsa o ŞEREFSİZ öğretmen üzerinden sadece Ensar Vakfı’nı değil, dindar kesimi hedef almaya başladılar. Günlerdir sosyal medyada, kendilerine yakın gazetelerde yazdıkları makaleler, verdikleri haberler, paylaştıkları mesajlar resmen felaket. Konuyu “sokakta bir sarıklı görürseniz dikkat edin” türünden alçak bir seviyeye kadar getirdiler. 

Siirt’te yıllar önce kız çocuklarına cinsel istismarda bulunan ŞEREFSİZLER üzerinden sırf siyasi menfaat elde edebilmek maksadıyla günlerce cadde ve sokaklarda eylem yapanları hatırlayalım. Eylemcilerin en ön safında en yüksek sesle bağıran adamın daha sonraki tarihlerde benzer bir cinsel taciz olayına karıştığı da hatırlıyoruz değil mi? Günlerce sokaklarda eylemler yapanlar bu sefer tecavüzcü kendi parti ve siyasi görüşünden olunca süt dökmüş kediye döndüklerini de unutmadık.

Konumuza dönecek olursak 1 ŞEREFSİZ yüzünden Ensar Vakfı’nın tamamını, Ensar üzerinden de dindar kesimleri hedef alan PUŞT kesimler, Hz.Peygamber Efendimiz’e bile hakaret edecek kadar alçalabiliyorken, günümüzde dindar kesime ve Ensar Vakfı’nı hedef alması çok normaldir.

Ben o şerefsiz öğretmenin cezaevinde layık olduğu muameleyi göreceğine eminim. Peki ya o öğretmen üzerinden dindar kesimlere, Ensar Vakfı’na hakaret eden PUŞTLAR ne olacak?

Yazarın Diğer Yazıları