• 1363
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Gökçek, Nazlıaka'yı fena ti'ye aldı/GÜLME GARANTİ!
Mehmet ŞerifEditör
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gökçek, Nazlıaka'yı fena ti'ye aldı/GÜLME GARANTİ!

CHP'de 'Bir milletvekilinin odasındaki Atatürk resmini indirdiği' iddiasına ilişkin, kesin ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na (YDK) sevk edilen Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, oy çokluğuyla partiden ihraç edildi.


NAZLIAKA'YI Tİ'YE ALDI
Bunun üzerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter hesabından yaptığı açıklamasıyla Nazlıaka'yı ti'ye aldı. Gökçek, daha öncekiler gibi tweet atmak yerine slayt şeklinde hazırladığı 'Aylin Nazlıaka CHP'den atıldı' isimli videoyu Twitter adresinden paylaştı.

Gökçek'ten ihraç edilen Nazlıaka'ya videolu mesaj

Gökçek, videosunda Aylin Nazlıaka'ya şu ifadelerle seslendi;

"YAZIKLAR OLSUN!
Aylin Nazlıaka'yı CHP'den attılar. Bu ne acımazsızlıktır, bu ne vicdansızlıktır. CHP'yi için saçını süpürge yapan Aylin Nazlıaka'yı resmen harcadılar. Sende vidan yok mu Kılıçdaroğlu? 

Kadınlar Günü'ne bir kaç gün kala bir kadına yaptığınız bu zulüm nasıl izah edeceksiniz? İşte CHP'nin kadının yeri ve değeri bu arkadaş. Kılıçdaroğlu cevap ver Nazlıaka Atatürk resmini indiren vekilin adını bizaat sana söylemedi mi? Bu nasıl iştir? Kılıçdaroğlu başka yerden aldığı talimatla bu Aylin'i yedi. Yazıklar olsun! 

SÖZ SENİ KAÇAK SULAR DAİRE BAŞKANI YAPARIM
Aylin merak etme arkanda dağ gibi bir Melih Gökçek var. Sıkıntın olursa çekinme nereden olursa olsun beni telefonla ara. Bir tık ötedeyim. Sana bundan sonra siyaseten uzanacak elleri kırmaya hazırım. Endişen olmasın. İstersen milletvekilliğinden istifa et. Söz seni ASKİ'ye Kaçak Sular daire başkanı yaparım. Bu konuda tecrüben büyük. Kaçak su nasıl kullanılır çok iyi bilirsin. Hiç kimse sana kül yutturamaz. Rahat ol, ağlama sızlama yalvarma dik dur arkandayız. "

Yeni Videolar