Türk oyuncuların rol alacağı İran yapımı dizi için geri sayım

Başrollerini Tolga Karel, Reha Beyoğlu ve Tuğçe Sarıkaya'nın paylaşacağı İran yapımı 'Kalbimdeki Yabancı' dizisi, yarın Antalya'da 'motor' diyecek.

  • 1383

ANTALYA

Başrollerini Tolga Karel, Reha Beyoğlu ve Tuğçe Sarıkaya'nın paylaşacağı İran yapımı 'Kalbimdeki Yabancı' dizisi, yarın Antalya'da 'motor' diyecek.

Bir otelde gerçekleştirilen dizinin tanıtım toplantısına, yönetmen Kamil Çetin, başrol oyuncuları Tolga Karel, Reha Beyoğluve Tuğçe Sarıkaya ile Yapım koordinatörü Elif Demirelli katıldı.

Demirelli, Antalya'nın birçok yerinde gerçekleştirilecek dizinin çekimlerinin yarın başlayacağını belirtti.

'Kalbimdeki Yabancı'nın güzel bir senaryoya sahip olduğunu anlatan Demirel, 'Bu konuda çok detay veremiyoruz ama hem Türk hem de İran vatandaşlarının çok duygulanarak izleyeceği bir dizi olacağını düşünüyoruz. Dizide dram, komedi ve entrika yer alıyor ve birçok insan kendinden bir şeyler bulabilecek' dedi.

Dizinin başrol oyuncularından Karel de ilk defa İran yapımı bir dizide rol almaktan duyduğu heyecanı anlattı.

Bir Türk vatandaşı olarak yıllardır İran'a uygulanan ambargonun kalkmasına ayrıca sevindiğini ifade eden Karel, 'Gerek sanat, gerek ticaret adına yeni dünyanın çok güçlü bir İran göreceğine inanıyorum. Daha önce dış dünyaya kapalı olan İran'ın şimdi ne kadar büyük bir sanat yaptığını, gerek görsel olarak gerek sanat olarak büyük işler yapacağına inanıyorum' dedi.

Dizinin yapımcısı General Entertainment and Media (GEM) şirketinin sahibi Saeed Karimian de Türkiye'de böyle bir dizi projesini hayata geçirmekten memnuniyet duyduklarını anlattı.

Muhabir: Gülsem Adam www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme