Teröristle savaşan arslanlara 120 ton portakal, limon, nar, greyfurt13 bin paket fındık

Güneydoğu'da terör örgütüne yönelik operasyona katılan güvenlik güçlerine, 120 ton portakal, limon, nar ile greyfurt ve öğrenciler tarafından toplanan 13 bin paket fındık gönderildi.

  • 568

DİYARBAKIR/ DÜZCE

Akdeniz Yaş Meyve Sebze İşletmeciliği Derneği'nce gönderilen 120 ton portakal, greyfurt, nar ve limon, Sur'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda yer alan güvenlik güçlerine ulaştırıldı.

Sur'da sokağa çıkma yasağının uygulandığı Cevatpaşa, Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz ve Savaş mahalleleri ile Gazi Caddesi'nin bir bölümünde kamu düzeninin sağlanması, barikatların kaldırılması, çukurların kapatılması ve patlayıcıların imhası için başlatılan operasyon, sürüyor.

Operasyonlarda yer alan güvenlik güçlerine moral ve destek vermek amacıyla Türkiye'nin farklı illerinden çeşitli hediyeler gönderiliyor. Akdeniz Yaş Meyve Sebze İşletmeciliği Derneği'nce güvenlik güçleri için gönderilen 120 ton portakal, greyfurt, nar ve limon, Diyarbakır Valiliğine ulaştırıldı.

Minibüslere yüklenen ürünler, operasyonda görev alan asker ve polislere dağıtıldı.

Öğrencilerden güvenlik güçlerine 13 bin paket fındık

Düzce'de, Güneydoğu'da terörle mücadelede görevli güvenlik güçleri için öğrenciler tarafından toplanan 13 bin paket fındık bölgeye yollandı.

Türkiye Gençlik Vakfı Düzce İl Temsilciliği (TÜGVA) tarafından kent genelindeki tüm okullarda başlatılan kampanya sonunda yaklaşık 250 kilogram iç fındık toplandı.

TÜGVA Düzce İl Başkanı Bülent Bilgin, vakıf binasında yaptığı basın açıklamasında, Güneydoğu'da görev yaparken şehit olan güvenlik güçlerini rahmetle andıklarını belirtti.

Bilgin, toplanan 13 bin fındık paketini Diyarbakır, Hakkari ve Mardin ile Derik ilçesinde terörle mücadele eden kahraman ve fedakar güvenlik güçlerine göndereceklerini kaydetti.

Bakmadan Geçme