Siirt Emniyeti boyacı çocuk için harekete geçti!

Siirt Emniyet Müdürü Metin Özkan, Polis Haftası kutlamalarında İstiklal Marşı okunduğu sırada Türk bayrağı ve polise selam veren boyacı çocuğu makamında ödüllendirdi.

  • 1108

Üç gün önce Atatürk Anıtı'nda polis haftası etkinliklerinde İstiklal Marşı okunduğu sırada boyacılık yapan bir çocuk, Türk bayrağına ve polise selam vermişti.

Olayın haber olması üzerine Siirt Emniyet Müdürlüğü ekipleri, her yerde aradığı o çocuğu buldu. İlkokul 4'üncü sınıf öğrencisi Sami Yarar, kardeşi Soner ve babaları Seyithan Yarar'ı makamına kabul eden Siirt Emniyet Müdürü Metin Özkan, çocukları yanaklarından öptü.

Babalarını da tebrik eden Emniyet Müdürü Özkan, o anın kendilerini çok etkilediğini belirterek, 'bu delikanlılarla gurur duyuyoruz'. dedi.

Çocukların okul durumunu soran Emniyet Müdürü Özkan, çocuklara dönerek, "Buraya ara sıra gelebilirsiniz. Bir sıkıntınız olursa buradaki amcalara söylersiniz" diye konuştu.
Emniyet Müdürü Özkan iki kardeşe daha sonra içinde çeşitli hediyelerin olduğu birer çanta ve ortak kullanmaları için bir bisiklet hediye etti.

"ONLARLA GURUR DUYUYORUZ"

Emniyet müdürlüğü çıkışında selam veren çocuklar, "İstiklal Marşı okurken selam verdik, emniyet müdürü de bizi çağırarak bize çanta ve bisiklet hediye etti. Onlarla gurur duyuyoruz. Hakkımızı helal ediyoruz" dile konuştu.

Siirt Emniyeti boyacı çocuk için harekete geçti!
Siirt Emniyeti boyacı çocuk için harekete geçti!
Siirt Emniyeti boyacı çocuk için harekete geçti!

Bakmadan Geçme