Şehidin evine asılan bayrak geri alındı

Şehit annesi Fatma Acar, 'Benim çocuğum kanını verdi, canını verdi. İki gün önce evime bayrak istemeye geldiler. Şehit annesinden bayrak istenmez. Benim çocuğum kanını verdi, canını verdi. Hak etmedi mi bir bayrağı? Gelen devlet görevlilerinin kim olduğunu bilmiyorum. Beni ikinci kez yıktılar' dedi.

  • 1172

 

 

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Şırnak’ta şehit düşen Denizlili asker 21 yaşındaki Doğan Acar’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Mustafa Destici ile görüşen şehidin annesi Fatma Acar, "Benim çocuğum kanını verdi, canını verdi. İki gün önce evime bayrak istemeye geldiler. Şehit annesinden bayrak istenmez. Benim çocuğum kanını verdi, canını verdi. Hak etmedi mi bir bayrağı? Gelen devlet görevlilerinin kim olduğunu bilmiyorum. Beni ikinci kez yıktılar" dedi.

Şehit evine asılan bayrağın geri alınmasına çok kızdığını belirten BBP Genel Başkanı Destici, "Onu yapanlar, hem şehidimize hem size karşı büyük saygısızlık yapmışlar. Buradaki arkadaşlara görev veriyorum. O bayrağın daha büyüğünü buraya getirin asın" diyerek partililerine talimat verdi. Ayrıca yanlarında bulunan bir Türk bayrağını da şehit annesi Acar’ın elini öperek hediye etti.

10 Ağustos’ta terhisini alarak Beytüşşebap’tan Şırnak il merkezine helikopterle getirilirken bölücü terör örgütü üyeleri tarafından yapılan saldırıda şehit düşen Komando Er Doğan Acar’ın ailesini BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ziyaret etti. Ziyarete giden BBP Genel Başkanı’nı anne Fatma Acar ve baba Mehmet Acar karşıladı. Aileye taziye mesajları veren Destici, bir kez daha başsağlığı diledi. Bu sırada anne Fatma Acar ise serzenişte bulundu.

Bakmadan Geçme