Şanlıurfa'daki terör operasyonunda flaş gelişme!

Şanlıurfa'nın Siverek ve Haliliye ilçelerinde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 17 kişi adliyeye sevk edildi.

  • 810

Şanlıurfa'nın Siverek ve Haliliye ilçelerinde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 17 kişi adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, "terör örgütüne yardım ve yataklık", "terör örgütü propagandası" ve "organize olarak petrol boru hattından hırsızlık" yaptığı belirlenen kişilere yönelik 10 adrese düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 17 şüphelilerin işlemleri tamamlandı.

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar B.M.S, B.S, A.B, B.K, M.B, B.S, S.B, B.İ, B.Ö, U.C, K.E, Ç.A, K.B. ve kimliği henüz öğrenilemeyen 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Zanlıların adliyeye getirilişi sırasında polis ve jandarma ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı görüldü.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından önceki gün Siverek ve Haliliye ilçelerinde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik 10 adrese düzenlenen operasyonda 17 kişi gözaltına alınmış, adreslerde yapılan aramalarda 8 uzun namlulu silah, 2 tabanca, 501 mermi, 16 şarjör, 13 cep telefonu ve 4 hücum yeleği ele geçirilmişti.

Bakmadan Geçme