"Yandaş"a göre Cerrattepe: İKİNCİ GEZİ KALKIŞMASI

Star gazetesinin haberine göre, Cerattepe'de 2. Gezi'ye kalkışan maşalar Alman vakıflarının talimatını hayata geçirdi. PKK'nın medyasında boy gösteren grupları, Kılıçdaroğlu da el üstünde tuttu.

  • 1358

AK Parti'ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kayıtsız şartsız destek veren Star gazetesi, Cerrattepe'de yaşananları "İkinci Gezi kalkışması" olarak yorumladı. İşte Star'ın o haberi:

 

Türkiye'ye karşı ahtapotun kolları

Cerattepe’de 2. Gezi’ye kalkışan maşalar Alman vakıflarının talimatını hayata geçirdi. PKK’nın medyasında boy gösteren grupları, Kılıçdaroğlu da el üstünde tuttu.


Türkiye karşıtı ahtapotun kolları
 

Sinop Nükleer Santrali ve Karadeniz HES santrallerini çevreci maskesiyle protesto ettikten sonra hükümete karşı yeni bir Gezi ayaklanması çıkarmak için Artvin Cerattepe’yi kaşıyan sözde aktivistlerin Alman bağlantılarıyla birlikte PKK ve CHP bağlantıları da ortaya çıktı. Türkiye’nin milli projelerine karşı açtıkları davalar ve eylemlerle gündeme gelen maşalar, bir yanda Alman vakıfları ile diğer yanda terör örgütü PKK ile işbirliği halinde.

MASKELERİ DÜŞTÜ

Star’ın ortaya çıkardığı ‘Cerattepe’ gerçeğinde, maden aramalarında çevre katliamı yapılacağını iddia ederek dava açıp, Gezi türü eylemlere öncülük yapan Yeşil Artvin Derneği Başkanı Neşe Karahan, Sinop’taki Nükleer Santrale karşı çıkan Zeki Karataş ve Pınar Demircan’ın, Alman vakıflarının talimatıyla, Türkiye’nin milli projelerine karşı mücadele ettikleri ortaya çıkmıştı. Karahan ve Karataş ile birlikte Alman vakıfların seminerlerine katılan ‘Yeşil Gazete yazarı yazarı Pınar Demircan, Almanya’nın Türkiye’nin mega projelerine karşı Türkiye’den nasıl aktivist devşirdiğini itiraf etmişti.

SÖZE GEREK YOK

Alman vakıflarından eğitim alan ve nükleer santral karşıtı eylemleriyle dikkat çeken Zeki Karataş’ın, Sinop’un yanı sıra Türkiye’nin pek çok şehrinde nükleer enerjiden, kadın haklarına kadar her türlü eylemde boy gösterdiği de ortaya çıktı. Sinop’un yerel gazetelerinden Halkınsesi.com’da yayımlanan fotoğraflar, ‘Milli olmayan unsurların devlet karşıtı faaliyetlerine dair’ adeta şüphe ve başka söze gerek bırakmıyor. Bugün enerjisinin büyük bölümünü çevreyi kirleten fosil yakıtlardan elde eden Almanya’da ‘Türkiye’deki temiz çevre için nükleer karşıtlığı’ eğitimi alan Zeki Karataş, bir gün çevre eyleminde görünürken, başka bir gün PKK’nın yayın organı olarak bilinen ve kısa süre önce yayınlarına son verilen IMC TV’de açıklamalar yapmış. Başka bir gün ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından ağırlanıp el üstünde tutulmuş.

KILIÇDAROĞLU AĞIRLADI

Alman vakıflarının devşirdiği eylemci Zeki Karataş’ın bağlantılarını anlatan üç fotoğraf: Bir gün eylemde, bir gün PKK kanalında, bir gün Kılıçdaroğlu’yla...

  •  

Bakmadan Geçme