"Kayyumlu" Zaman'ın ilk manşeti ne oldu?

İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği'nce Feza Gazetecilik'e atanan kayyumlar, önceki gece şirketin Yenibosna'daki binasına gece yarısı geldi. Yeni ekip çalışmaya dün başladı. Peki Zaman gazetesinin bugünkü sayısı nasıl çıktı?

  • 1842

Kayyumların göreve başlaması ile Ercan Demir'e emanet edilen Zaman gazetesi "kayyum" yönetimindeki ilk gazeteyi bugün çıkardı. Peki Zaman'ın "kayyumlu" döneminin ilk manşetinde hangi konu ve kişi vardı? 

Zaman'ın 17-25 Aralık'tan bu yana en büyük tepkiyi koyduğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zaman'ın "kayyumlu" ilk sayısının manşeti oldu.

Bir başka ifadeyle; Zaman'ın da yarım ağız desteklediği "Gezi" olaylarının en büyük sebeplerinden biri olan 3. Köprü, bugünkü Zaman'ın manşetini süsledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Üçüncü Köprü'nün son tabliyesi bugün gerçekleştiriliyor üst başlığı altında "Köprüde tarihi heyecan" manşeti ile yayımlandı.

Zaman, bu manşeti ile 17-25 Aralık operasyonlarından birkaç ay önceki "dersane" tartışmasının başlamasından bu yana, ilk kez "olumlu", "pozitif" bir Erdoğan haberine imza atmış oldu.

Manşetin hemen yanında Erdoğan'ın, en sempatik fotoğraflarından birine eşlik eden "Cumhurbaşkanlı Külliyesi'nde kadınlara özel 8 Mart resepsiyonu" haberi yer buldu.

Sürmanşette ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Dokunulmazlıklar kaldırılsın" çağrısı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'ı hedef alan sözleri ve "ABD'den PYD'ye soğuk duş" haberi yer buldu.

 

İşte Zaman'ın "kayyum" yönetiminde çıkan ilk sayısının birinci sayfası:

 

 

İNTERNET SİTESİNDEKİ SON DURUM

Bu arada gazetenin internet sitesi dün öğle saatlerinden bu yana "bakımda"... 

Gazetenin internet sitesine tıklayanlar, gazete logosu ve altındaki  "Zaman Gazetesi websitesi güncellenmektedir. En kısa sürede siz okurlarımıza daha kaliteli ve tarafsız hizmet vereceğiz" anonsu ile karşılaşıyorlar.

 

Zaman Gazetesi websitesi güncellenmektedir.




En kısa sürede siz okurlarımıza daha kaliteli ve tarafsız hizmet vereceğiz.

 

GAZETENİN YENİ YÖNETİMİ

Zaman gazetesi Ercan Demir'e emanet edildi. Ercan Demir daha önce Takvim Gazetesi'nin genel koordinatörlüğünü yapmıştı. Usta gazeteci Ercan Demir son olarak Bugün gazetesinin genel yayın yönetmenliğini yürütüyordu.

Today's Zaman gazetesinin genel yayın yönetmeni ise Bercan Tutar oldu. Today Zaman'ın eski yayın yönetmeni Bülent Keneş'ti, Zaman'ın genel yayın yönetmenliği koltuğunda ise Abdülhamit Bilici oturuyordu.

Uzun yıllar Yeni Şafak'ta yazarlık yapan Bercan Tutar, son olarak yeni kurulan Yeni Yüzyıl gazetesinde yazmaktaydı.

&quotKayyumlu" Zaman'ın ilk manşeti ne oldu?

Bakmadan Geçme