Öz Ağaç-İş Sendikasından Demokrasi Nöbetçilerine "DOMBRA" Sürprizi

Öz Ağaç İş Sendikası, Demokrasi Nöbeti tutan Kayseri halkı ve Sendika üyeleri için için Arslanbek Sultanbekov'u, namı değer Dombra'yı Kazakistan'dan Kayseri'ye getirdi ve konser verdirdi

  • 1665

Öz Ağaç İş Sendikası, Demokrasi Nöbeti tutan Kayseri halkı ve Sendika üyeleri için için Arslanbek Sultanbekov'u, namı değer Dombra’yı Kazakistan’dan Kayseri’ye getirdi ve konser verdirdi.

Ünlü Kazak sanatçı Arslanbek Sultanbekov, başta Dombra şarkısı olmak üzere sevilen şarkılarını Cumhuriyet Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar için seslendirdi.

IMG-20160803-WA0009

Öz Ağaç-İş Sendikası'nın organize ettiği Sendikanın Genel Sekreteri Mert Doğan Bozkır'ın sunumuyla başlayan mitingde, Dombra konseri başlamadan önce Sendikanın Genel Başkan Vekili Av. Tuncay Dolu, Genel Başkan Yardımcıları Adnan Kıyak ve Rifat Ülger sahneye çıkarak birer selamlama konuşması gerçekleştirdi.

Öz Ağaç İş Sendikası Genel Başkan Vekili Tuncay Dolu, yaptığı konuşmada; “O anları gören ve bu uğurda gazi olan bir kardeşiniz olarak diyorum ki, bu kalkışma başarılı olsaydı katliam yapacaklardı. Üzerimize PKK’ya sıkamadıkları kurşunları adeta yağdırdılar. Ancak, kimseyi yıldıramadılar, yıldıramayacaklar” diye konuştu.

Dolu, tarihten de örnek vererek, “Biz bir avuç ordusuyla Çin’i dize getiren, (Hakan’ım ne düşünüyorsunuz, geri mi çekileceğiz) dendiğinde “Bu kadar Çinliyi nereye gömerim onu düşünüyorum diyen komutanların torunlarıyız. Yılmayız” diye konuştu.

IMG-20160803-WA0007

Genel Başkan Yardımcısı Adnan Kıyak ise, “Kurtuluş Savaşı ruhuyla bu kalkışmaya gereken dersi veren sizlerden Allah Razı Olsun. Kayseri’nin yiğit ve kahraman evlatları hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

Konsere vatandaşlar ve Öz Ağaç-İş Sendikası üyeleri büyük ilgi gösterdi.

Bakmadan Geçme