Orgeneral Özel Akar, Özel Kuvvetler İhtisas Kursu'nu ziyaret ett

Kursiyerlerin yemin ederek bordo berelerini giydiği törende bir konuşma yapan Orgeneral Akar, mezun olan personele başarılar diledi. 2 10 Özel Kuvvetler Komutanlığı personelinin kendilerine verilen tüm görevleri büyük bir başarı ile yerine getirmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Akar, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin seçkin muharip gücü olan Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda kursiyerlere uluslararası standartlardaki tesis ve parkurlarda verilen üst düzey eğitimleri de izledi.

  • 2558

 

Kursiyerlerin yemin ederek bordo berelerini giydiği törende bir konuşma yapan Orgeneral Akar, mezun olan personele başarılar diledi.

 
 

Özel Kuvvetler Komutanlığı personelinin kendilerine verilen tüm görevleri büyük bir başarı ile yerine getirmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Akar, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin seçkin muharip gücü olan Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda kursiyerlere uluslararası standartlardaki tesis ve parkurlarda verilen üst düzey eğitimleri de izledi.

 

Orgeneral Akar, Türkiye'de tek, dünyada sayılı eğitim tesislerinden biri olan Sıhhi Tahliye Simülasyon Merkezi'nde kursiyerlerin yaralı personele ilk müdahale ve tahliye eğitimini yakından izledi.

 
 
 

Her türlü muharebe şartlarında harp etme eğitimi verilen kursiyerlerin dalgıçlık kursu eğitimlerini takip eden Akar, tam teçhizatlı olarak suda yüzme eğitimini tamamlayan kursiyerlerle görüştü.

 
 

Fiziki dayanıklılık, hedef şaşırtma, denge eğitimleri verilen "Çeviklik Parkuru"ndaki eğitimler hakkında bilgi alan Akar, kuleden muharebe inişini başarıyla tamamlayan personeli tebrik etti.

 
 

Kursiyerlere gerçek muharebe şartlarına yakın zorlu koşullarda sürat, koordinasyon, kuvvette devamlılık eğitimi verilen "Sızma Parkuru" eğitimlerini de izleyen Orgeneral Akar'a parkuru tamamlayan ve eğitimlerinin henüz başında olan kursiyerler tekmil verdi.

 
 

Orgeneral Akar, mezuniyet töreninden sonra düzenlenen kokteylde kursiyerler ve aileleriyle sohbet etti.

 
 
 
 

Bakmadan Geçme