Mustafa Denizli'den istifa sinyali

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Gaziantepspor mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada istifa sinyali verdi.

  • 789

Galatasaray’da eleştiri oklarının hedefinde yer alan teknik direktör Mustafa Denizli, Gaziantep yenilgisi sonrası istifa kararı aldı. Deneyimli teknik adam, karşılaşmanın bitimiyle birlikte hemen başkan Dursun Özbek’i telefonla aradı. “Başkanım ben istifa kararı aldım. Artık bırakıyorum” diyerek bu kararını paylaştı. Özbek ise, “Bu konuyu böyle telefonda değil yarın (bugün) yüzyüze konuşalım” dedi. Denizli, ardından basın önüne çıkarak açıklama yaptı.

Aslan’ın deneyimli hocası, istifa kararı verdi. Bunu başkan Özbek’le paylaştı. İkili, bugün biraraya gelip karar verecek

Denizli, “Kariyerimde bir yara alacaksam bu Galatasaray için olsun. Helal olsun. İstediklerimizi yapamadık. Ortaya çıkan tablo keyifsiz bir tablo. Bu durum kendi içimde hasar yarattı. Kariyerim yara alır da birçok şey de yara almaya başladı. Kendi adıma ve başkaları adına değerlendirme yapmam lazım. Aldığım bir karar var. Şimdi açıklamam saygısızlık olur. Yarın (bugün) başkanla görüşüp açıklama yapacağız” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme