Muş'tan Bayırbucak Türkmenlerine yardım

Muş'un Varto ilçesinde 2 lise öğrencisinin Bayırbucak Türkmenleri için başlattığı 'Sen Üşürken Ben Uyuyamam' kampanyasıyla bir tır dolusu giyim malzemesi toplandı.

  • 623

MUŞ

Muş'un Varto ilçesinde iki lise öğrencisinin Bayırbucak Türkmenleri için başlattığı yardım kampanyasına vatandaşlar da destek verdi.

Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknoloji öğrencisi Feryat Tan ve Cihat Aydemir, 'Sen Üşürken Ben Uyuyamam' adıyla başlattığı kampanya kapsamında bir tır dolusu yardım malzemesi topladı.

Öğrencilerden Tan, yaptığı açıklamada, halkın yardımseverlik örneği sergilediğini ve kendilerine destek olduğunu belirtti.

Kampanyaya başlarken bu kadar yardım toplayacaklarını düşünmediklerini anlatan Tan, 'Halkımız yardımseverlik örneği sergileyerek bizi çok mutlu etti. İnşallah yardımları ulaştıracağımız Bayırbucak Türkmenleri de çok sevinecek. Kaymakamımız da bize çok yardımcı oldu. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz' dedi.

Aydemir de kampanya öncesinde 'Bayırbucak Türkmenleri için neler yapılabilir?' diye düşünerek harekete geçtiklerini ifade etti.

Anadolu Agency website contains only a portion of the news stories offered to subscribers in the AA News Broadcasting System (HAS), and in summarized form. Please contact us for subscription options.www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme