MHP'li muhalifler arasında mutabakat

MHP'li muhalifler Oğan, Akşener ve Aydın'ın bir araya geldiği toplantıda kurultayla ilgili değerlendirme yapıldı. Eski MHP Milletvekili Oğan, 'Bundan sonraki süreç konusunda mutabakat sağladık.' dedi

  • 1003

Eski MHP milletvekilleri Sinan OğanMeral Akşener ve Koray Aydın, olağanüstü kurultay süreciyle ilgili bir değerlendirme toplantısı yaptı. Oğan, "Bundan sonraki sürecin nasıl işleyeceği konusunda mutabakat sağladık. Süreci ortak şekilde götürüyoruz" dedi. 

MHP Genel Başkanlığı için aday olacağını açıklayan Oğan, Akşener ve Aydın, bugün Ankara'da bir araya gelerek bundan sonraki sürece ilişkin değerlendirme yaptı.

Oğan, AA'ya yaptığı açıklamada, bundan sonraki sürecin nasıl işleyeceği konusunda mutabakat sağladıklarını belirtti. Çağrı Heyeti'nin yetkisini nasıl kullanacağı konusunu da değerlendirdiklerini söyleyen Oğan, süreci ortak şekilde götürdüklerini belirtti. Kurultay tarihi üzerinde de mutabakat sağladıklarını ifade eden Oğan, mayısın ilk haftasında kurultayın toplanmasını hedeflediklerini bildirdi. 

Bakmadan Geçme