Meral Akşener için CHP'den istifa etti

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ eski İl Başkanı Mustafa Kemal Atikeler, partiden istifa ederek Meral Akşener'i desteklediğini açıkladı.

  • 1568

6 yıldır CHP üyesi olan, 2 sene Elazığ CHP il başkanlığı yapan ve 2011'de Elazığ’da CHP’den 2. sıra milletvekili adayı olan Mustafa Kemal Atikeler, partisinden istifa ederek, Meral Akşener’i desteklediğini açıkladı.

Basın açıklamasında bulunan Atikeler, vatanın bölünmez bütünlüğü, demokratik haklar, cumhuriyetin temel ilkeleri ve Atatürkçü laik cumhuriyetin geleceği açısından çok önemli bir değer olarak gördüğü Meral Akşener'e elinden geldiğince katkıda bulunmak istediğini ifade etti.
 Atikeler, konuşamsına şöyle devam etti:

''Futbol takımı tutar gibi parti tutmanın zamanı değildir. Günümüzde Türkiye Cumhuriyeti'nin içinde bulunduğu zor günlerden geçebilmenin, ileriye dönük çocuklarımızın geleceği için, daha güzel günlere ulaşabilmenin en önemli yolunun Meral Akşener'in yolunda gitmek olduğuna inanıyorum. Millet olarak geçirdiğimiz bu zor günlerde bir lider olarak Meral Akşener'in ülkemize getireceği dinamizm ve bir devlet adamı olgunluğuyla göstereceği yol ile çıkabileceğimizi düşünüyorum. Hepimiz bu cumhuriyetin birer vatandaşıyız. Hepimizin çocukları ve geleceği var. O parti, bu parti önemli değil. Önemli olan partimizin geleceği değil, önemli olan milletimizin ve Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğidir. Milletime, devletime katkıda bulunabilmek için Meral Akşener'in izinde yürümeye çalışacağım. Bu amaç doğrultusunda Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa etmiş bulunuyorum.''

CHP’li ve MHP’li bazı arkadaşlarından olumlu tepkiler aldığını belirten Atikeler, bundan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Bakmadan Geçme