Kilis'e 2 roket mermisi atıldı!

Kilis'e 2 roket düştü. Meydana gelen patlamada 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

  • 1000

Suriye'nin DAEŞ bölgesinden, son 4 ay içerisinde 40'tan fazla Katyuşa roketatar mermisinin atıldığı Kilis'e de roket yağdı. Terör örgütünün ateşlediği 5 roket nedeniyle 2 kişi yaşamını yitirdi, 6 kişi de yaralandı.

Kilis kent merkezine, Suriye'nin Bab bölgesinden ateşlenen 5 Katyuşa roketatar mermisi daha isabet etti. İki roket mermisi öğlen saatlerinde Yavuz Sultan Selim Mahallesi'ndeki boş arazilere düştü. Patlamalarda ölen ya da yaralanan olmadı. Akşam saat 19.00 sıralarında ise 3 ayrı bölgeye daha roket yağdı. Yenibeşevler Mahallesi'nde adliyenin arkasındaki sokakta 1 kadın yaşamını yitirdi, AK Parti Milletvekili Reşit Polat'ın kardeşi Hasan Polat yaralandı. Yavuz Sultan Selim Mahallesi Hacı Badem Sokak'taki patlamada ise 1'i ağır 5 kişi yaralandı. Diğer roket mermsinin ise boş araziye düştüğü beirtildi.

Öte yandan Atatürk Mahallesi'nde 11 Nisan'da ağır yaralan 74 yaşındaki Abbas Çelik hayatını kaybetti. Çelik'in yaşamını yitirmesiyle roket saldırılarında ölenlerin sayısı 13'ye yükseldi.

Bakmadan Geçme