Kargo paketinden telefon yerine çöp çıkan çiftçiden ilginç protesto

Kütahya'da kargo ödemesini yaptığı paketten cep telefonu yerine çöp çıktığını ileri süren çiftçi, traktörüyle getirdiği samanı kargo firmasına ait binanın önüne dökünce gözaltına alındı.

  • 777

Kütahya'da, teslim alıp gönderi ücretini ödediği paketten cep telefonu yerine çöp çıkmasını kargo firmasının binasının önüne saman dökerek protesto eden çiftçi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, cep telefonuna 'hediye cep telefonu kazandınız' mesajı gelmesi üzerine kargo ödemesini yaptığı paketten çöp çıktığını iddia eden Halil K, buna tepki göstermek amacıyla İnköy Mahallesi'ndeki evinden traktörüne bir miktar saman yükleyerek kent merkezine geldi.

Halil K, römorktaki samanları, paketi teslim alırken ödemeyi yaptığı kargo hizmeti de veren firmanın binasının önüne dökünce polis ekiplerince gözaltına alındı.

Polis aracına bindirilmesinin ardından gazetecilere konuşan Halil K, 'Bana gelen kargodan çöp çıktı. Ben de çöplerini iade ediyorum. Dolandırıcılara aracı kurum gibi hizmet ediyorlar' dedi.

Daha sonra Halil K, Kütahya Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Samanlar ise belediye ekiplerince temizlendi.www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme