İsrail askerleri Filistinli bir genci daha kurşuna dizdi (VİDEO)

Bunun adı vahşilik… İsrail askerleri Kudüs'teki bir geçiş noktasında bıçakla sınır polisine saldıran Filistinli genci vurarak etkisiz hale getirdi. Akabinde güvenlik görevlileri, yerde hareketsiz yatan genci kurşun yağmuruna tuttu. Tüm bu yaşananlar ise Al Jazeera kameramanı tarafından saniye saniye görüntülendi.

  • 582

Bunun adı vahşilik… İsrail askerleri Kudüs'teki bir geçiş noktasında "bıçakla sınır polisine saldırdığını" iddia ettikleri Filistinli genci vurarak etkisiz hale getirdi. Akabinde güvenlik görevlileri, yerde hareketsiz yatan genci kurşun yağmuruna tuttu. Tüm bu yaşananlar ise El Cezire kameramanı tarafından saniye saniye görüntülendi.

Haaretz gazetesinin internet sitesinde yayınlanan habere göre; Muhammed Ebu Halef adındaki 20 yaşındaki Filistinli genç, Doğu Kudüs'teki geçiş noktasında bekleyen İsrailsınır polisine elindeki bıçakla saldırdı. 

Polisi yaralayan Filistinli genç kaçmaya çalışırken İsrail askerleri tarafından vuruldu. Ancak askerler yere düşen ve hareketsiz yatan gence defalarca ateş etti. 

Olay yerinde bulunan El Cezire kameramanı tarafından görüntülenen vahşet dolu anlar, Haaretz'in internet sitesinde yayınlandı.

Bakmadan Geçme