Hyundai Yeni Modellerinde Android Auto'ya Geçiyor

Koreli otomotiv devi Hyundai, 2017'den itibaren bütün modellerinde Android Auto işletim sistemine destek vereceğini açıkladı.

  • 963

Google'ın araçlar için derlediği işletim sistemi Android Auto‘nun kullanım alanı büyümeye devam ediyor. Hyundai de 2017'den itibaren bütün modellerinde bu işletim sistemine destek vereceğini açıkladı.

İlk etapta 2017'de yenilenecek Hyundai Elantra'da karşımıza çıkacak olan Android Auto, Koreli markanın 8 inçlik yeni multimedya sistemine entegre edilecek. Telefonlara kurulu olan navigasyon uygulamaları ya da sesli yanıt sistemlerinden daha stabil olduğu iddia edilen işletim sisteminin arayüzünde Google Now, Google Maps, arama ve mesaj uygulamaları dahil olmak üzere pek çok gömülü uygulamaya yer veriliyor.

Hyundai bu özellik için herhangi bir fiyat bilgisi paylaşmadı fakat Android Auto‘nun Elantra'nın üst versiyonlarında opsiyonel olarak sunulması olası görünüyor. Display Hyundai uygulamasıyla da bu işletim sistemine sürekli güncelleme verecek olan markanın premium sınıf dışındaki multimedya savaşını kızıştıracağı düşünülüyor.www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme