Hakeme saldıran Trabzonsporlu taraftardan şok açıklamalar

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında hakem Volkan Bayarslan'a saldıran 17 yaşındaki Oğuzhan M. ve dayısı Yılmaz Taşkın Beyaz TV mikrofonlarına çok şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

  • 2543

İşte hakem Bayarslan'a saldıran gencin açıklamaları:

- Olayları düşününce insan öfkesine yenik düşüyor. Niye bu milletin hakkı yenildi? Niye Fenerbahçe'nin hakkı yenilmiyor?

- Fenerbahçeliler 2012'de polis arabalarını yakmadılar mı? Neden onlara bir şey olmadı? Versinler cezamızı çekeriz.

- Ben takımın yenilmesi için birşey yapmıyorum. Nereye gittiysek yenildik. Ben hakemlere kızgınım. Ben Fenerbahçe'ye kızgın değilim. Sadece gözümde laneti var. Bundan sonra bir şey yapmayacağım.

SERBEST BIRAKILMAMIN SEBEBİ SABIKAMIN OLMAMASI
- Önü dönük olsa önden vururdum. Oradan atladım. Bağırdım 'adam gibi oynat dedim' döndü ondan sonra vurdum ona. Bugün olsa yeniden yapmam ama derler ya "ateşle barut yan yana durmaz...

- Gidip polis karakoluna baksınlar uyuşturucu kullanmış mıyım? Benim oradan çıkmamın nedeni sabıkamın olmaması.

- Başka maç olsaydı da sahaya atlardım. O kale direklerinin o hale gelmesinden sonra her şey kolaydı. Belki futbol düzelir diye atladım.

- Bir taraftar Nani forması aldı. Böyle bir şey olamaz. Burası Trabzon, burada başka takım tutulamaz. - Burada Galatasaray forması giyip Trabzonspor-Fenerbahçe maçı izleyecek. Burada olamaz öyle bir şey alır; yakarlar o formayı.

- Vurduğum hakemin adını bilmiyorum. Ona bir kastım yok. Cüneyt Çakır ve Deniz Ateş Bitnel'in acısını çekti.

- Hakemin Trabzonlu olduğunu karakolda öğrendim. Sen Trabzon'un ekmeğini yemişsin, Trabzon'a karşı karar veriyorsun. POLİS AĞABEYLER YÜZÜMÜN GÜLMESİNİ SÖYLEDİ
- Polis ağabeyler yüzümün gülmesini söyledi. 'Sen Vatan haini değilsin dediler. Ben de gülerek çıktım. Ben orada Türk futboluna güldüm.

- Bu bir gün olur, iki gün olur, üçüncü gün unutulur. Ben dünyayı kurtarmadım.

- Hakem kazaya kurban gitti. Kurunun yanında yaş da yandı. Cüneyt Çakır'ın, Fikret Orman'ın, Bülent Yıldırım'ın acısını çekti.

- Ben bir suç işledim ve cezasını çekeceğim. Beni dövebilirler de sorun yok.

- Hakemden özür dilemiyorum ama, kusura bakmasın.

- Fenerbahçeli arkadaşımın olma şansı yok. Burası Trabzonspor!

 

DAYI YILMAZ TAŞKIN: YA ADAM GİBİ MAÇ YÖNETECEKLER YA DA...
Oğuzhan'ın dayısı Yılmaz Taşkın'ın açıklamaları ise şöyle:

- Ben de tasvip etmiyorum olayları ama insanın da sabrı bir yere kadar. Bir kere de başkasına yapın da biz de diyelim adamın penaltısı verilmedi.

- Trabzon'da iki tane eğlence var. Ya uyuşturucu içecek ya da stada gidecek. Ben 5 yıldan beri maça gitmiyorum. Çünkü kendimi yakmak istemiyorum. Gitsem ben de atlarım sahaya.

- Bir tarafım dayı olarak kızıyor. Bir tarafım da 'helal olsun' diyor. Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar.

- Bakın ya adam gibi maç yönetecekler ya da... Mısırı koy tavaya patlar. Karadeniz insanı da böyle. 

Bakmadan Geçme