Global PR Trendleri Zirvesi yarın başlıyor

Farklı sektörlerden markaların iletişim profesyonellerini bir araya getirecek Global PR Trendleri Zirvesi yarın başlıyor.

  • 719

Anadolu Ajansının (AA) global iletişim ortağı olduğu Global PR Trendleri Zirvesi, 25-26 Şubat 2016 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek.

Birçok ülkede 2011 yılından bu yana 16 kez düzenlenen zirve, bu yıl Excel İletişim ile Algı Yönetimi'nin resmi iş ortaklığında gerçekleştirilecek.

Uluslararası kriz yönetiminden dijital iletişime, itibar yönetiminden erişime kadar birçok konunun masaya yatırılacağı zirvede, Google MENA İletişim Müdürü Joyce Baz, Rolls-Royce Orta Doğu, Afrika ve Latin Amerika Kurumsal İlişkiler Başkanı Cemal el-Mevid, P&G Kurumsal İletişim Müdürü Alex Malouf, Henkel Güzellik Ürünleri Genel Müdürü Steffen Ruebke ile Visa CEEMEA Sosyal Medya Direktörü Nuha Beşir gibi pek çok farklı sektörden iletişim profesyonelleri konuşma yapacak.

Zirvenin ilk gününde, Excel İletişim ve Algı Yönetimi tarafından gerçekleştirilecek 'PR'ın Kahve Falı: Üç Vakte Kadar PR' adlı oturumda PR'ın geçmişi, bugünü ve geleceği hakkında değerlendirmeler yapılacak.

Excel İletişim ve Algı Yönetimi Ajans Başkanı Figen İsbir, zirveye ilişkin değerlendirmesinde, Türkiye'nin, iletişim ve algı yönetimi dinamiklerini deneyimlemek için çok özgün ve benzersiz bir laboratuvar olduğunun altını çizdi.

Zirvenin İstanbul'da gerçekleşmesi için her yıl katkı sağlamayı hedeflediklerini aktaran İsbir, 'Amacımız hem ülkemiz iletişimcilerinin hep batıda yaşamak zorunda kaldığı mesleki bilgi alışverişini artık deplasmandan çıkarmak hem de dünyanın ülkemize özgü çok yönlülüğü ve mesleki gelişimimizde biriktirdiklerimizi öğrenmesine fırsat sunmak' ifadelerini kullandı.

İsbir, zirvede 'uluslararası kriz yönetimi, dijital iletişim, algı ve itibar yönetimi' gibi sektör gündemine yön veren konuların ele alınacağı aktararak, Google, P&G, Rolls-Royce ve Visa gibi dünyanın en büyük şirketlerinin iletişimcileri sunumlar yapacak' bilgilerin paylaştı. www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme