Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik tutuklandı

İstanbul'da tartıştığı özel güvenlik görevlisi Hakan Gülez'i tabancayla bacağından vurduğu iddiasıyla yargılandığı davada hakkında duruşmaya gelmediği için yakalama kararı çıkartılan Özbizerdik, tutuklandı.

Alaattin Çakıcı'ınn üvey oğlu, Uludağ'da 1996'da suikaste kurban giden Uğur Kılıç'ın oğlu, eski babalardan merhum Dündar Kılıç'ın torunu Onur Özbizerdik'in başı yine adliye ve polisle başı dertte.

İstanbul Etiler'deki bir restoranda tartıştığı özel güvenlik görevlisi Hakan Gülez'i tabancayla bacağından vurduğu iddiasıyla yargılandığı davada duruşmaya gelmediği için hakkında yakalama kararı çıkartılan Onur Özbizerdik, Kocaeli'de çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, dün İzmit ilçesi Yahya Kaptan Mahallesi'nde gözaltına alınan Özbizerdik ile beraberindeki Yusuf Ç. ve Mustafa Ç'nin adliyedeki işlemleri tamamlandı.

Özbizerdik, sevk edildiği mahkemece tutuklanırken, üzerlerinde 2 ruhsatsız tabanca ve 50 mermi ele geçirilen Yusuf Ç. ve Mustafa Ç, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Etiler'deki bir restoranda tartıştığı özel güvenlik görevlisi Hakan Gülez'i tabancayla bacağından vurduğu iddiasıyla yargılandığı davada duruşmaya gelmemesi nedeniyle Onur Özbizerdik hakkında 4 Şubat'ta yakalama kararı çıkarılmıştı.

Muhabir: Metin Girgin

www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme